Η Salomon και η Suunto στην έκθεση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας

Δύο μεγάλες εταιρείες, η Salomon και η Suunto, ενώνουν τις δυνάμεις τους (και τα προϊόντα τους) συμμετέχοντας μαζί στην Ergo Marathon Expo.

Share

Η SALOMON συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, που διεξάγεται από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.
Στο περίπτερο της SALOMON οι λάτρεις του τρεξίματος και των δραστηριοτήτων outdoor, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής αλλά και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό. Στον ίδιο χώρο θα μπορούν, επίσης, να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα ρολογιών της SUUNTO, ηγέτιδας εταιρείας στο σχεδιασμό και την παραγωγή αθλητικών ρολογιών (sports watches), υπολογιστών κατάδυσης και αθλητικών οργάνων (sports instruments), που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια.

Στο περίπτερο θα βρίσκονται οι αθλητές της SALOMON, τους οποίους θα μπορεί το κοινό να γνωρίσει από κοντά και να τους συμβουλευτεί για θέματα που αφορούν στο τρέξιμο. Ανάμεσά τους και ο elite αθλητής της SALOMON, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, κάτοχος 7 διακρίσεων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου (2 φορές πρώτη θέση, 4 φορές δεύτερη θέση, μια φορά τρίτη θέση), που θα συμμετάσχει και αυτή τη χρονιά στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Λίγα λόγια για τη SALOMON
Η SALOMON διαθέτει είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ καθώς και εξοπλισμό για όλα τα σπορ του βουνού και πιο συγκεκριμένα για το αλπικό σκι, το σκι cross-country, το snowboarding, το trail running και το city running, επενδύοντας κάθε χρόνο στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η SALOMON ιδρύθηκε το 1947 στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων και πατρίδα του σύγχρονου αλπινισμού. Καθοδηγούμενοι από το πάθος τους για το σκι και τις καινοτομίες στον τομέα του design, ο Francois Salomon και ο γιος του George σχεδίασαν και τελειοποίησαν πολλά από τα πρώτα σύγχρονα ski bindings.

Λίγα λόγια για τη SUUNTO
Η SUUNTO δημιουργήθηκε το 1936 από τον Φιλανδό μηχανικό Tuomas Vohlonen και είναι παγκοσμίως η ηγέτιδα εταιρεία στο σχεδιασμό και την παραγωγή αθλητικών ρολογιών (sports watches), υπολογιστών κατάδυσης και αθλητικών οργάνων (sports instruments). Τα κεντρικά γραφεία και το εργοστάσιο παραγωγής της βρίσκονται στη Vantaa της Φιλανδίας. Η SUUNTO απασχολεί περισσότερους από 400 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η εταιρεία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης οι εταιρείες Salomon, Arc’teryx, Atomic, Wilson, Precor και Mavic.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο