Η Brooks στην Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας

Την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά τα προϊόντα της Brooks θα έχουν οι επισκέπτες της Ergo Marathon Expo 2015.

Share

Η Brooks συμμετέχει για πρώτη φορά στην Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που διεξάγεται από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.
Στο περίπτερο της Brooks οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής αλλά και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό και να δοκιμάσουν τα παπούτσια τρεξίματος της Brooks σε διάδρομο που θα υπάρχει στο περίπτερο για το σκοπό αυτό.

Στο περίπτερο θα βρίσκονται επίσης οι αθλητές της Brooks: η Σοφία Ρήγα, 1η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου 2014 (1:21:58), κάτοχος της επίδοσης 2:39:53 στο φετινό Μαραθώνιο του Βερολίνου, που της εξασφάλισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, και ατομικό ρεκόρ 2:39:10 στον Μαραθώνιο του Βερολίνου το 2013 και ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, 1ος στην Ελλάδα στα 5.000 μέτρα στην κατηγορία ανδρών (00:14:44) και 1ος στα 10.000 μ. στον Ανώμαλο Δρόμο στην κατηγορία ανδρών. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη ευκαιρία να τους γνωρίσουν και τους δύο από κοντά και να τους συμβουλευτούν σε θέματα που αφορούν στο τρέξιμο.

Την Brooks διανέμει στην Ελλάδα και την Κύπρο η εταιρεία SHOP & TRADE (www.shopandtrade.gr).

Λίγα λόγια για την BROOKS
Η Brooks σχεδιάζει και διαθέτει performance παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ τρεξίματος σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή της είναι να εμπνεύσει τον καθένα μας να είναι active, δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα που μας επιτρέπουν να τρέχουμε  για περισσότερο χρόνο, καλύπτοντας μεγαλύτερες αποστάσεις γρηγορότερα. Η αποστολή της Brooks υποστηρίζεται από τη Run Happy φιλοσοφία της, που προωθεί το άθλημα του τρεξίματος παντού. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1914, έχει την έδρα της στο Σιάτλ και είναι θυγατρική εταιρεία της Berkshire Hathaway Inc. Η ευρωπαϊκή της  έδρα βρίσκεται στο Άμστερνταμ (Ολλανδία).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.brooksrunning.eu ή ακολουθήστε την εταιρεία στο Twitter (@brooksrunning) και στο Facebook (www.facebook.com/brooksrunning).    

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο