H adidas παρουσιάζει το t-shirt των ladies

Η adidas χορηγός του Ladies Run 2015 παρέχει το επίσημο adidas t-shirt του αγώνα.

Share

Η adidas, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών, στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ladies Run, τον αγώνα τρεξίματος μόνο για γυναίκες. Με πρωτοποριακή διάθεση, η adidas σχεδίασε και φέτος το t-shirt που θα φορέσουν οι συμμετέχουσες στο Ladies Run, που πραγματοποιείται την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.

Το επίσημο Running t-shirt του αγώνα φέρει την τεχνολογία ClimaLite®, μία ειδική τεχνολογία ύφανσης που απομακρύνει τον ιδρώτα, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει και στην κάθε δρομέα να αισθάνεται άνετα & δροσερά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα, διαθέτει γυναικεία «μεσάτη» γραμμή και V λαιμόκοψη κολακεύοντας το γυναικείο σώμα. Με έντονο μοβ χρώμα είναι σίγουρο πως εκτός από υψηλές επιδόσεις, θα φροντίσει και για το στιλ των runners! Αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό με κολάν ή σορτσάκι τόσο την ημέρα του αγώνα όσο και σε κάθε προπόνηση, ενώ την απόλυτη εμπειρία τρεξίματος, συμπληρώνουν τα νέα Ultra Boost της adidas.

Νιώσε την ασύγκριτη επιστροφή ενέργειας που προσφέρουν και δοκίμασέ τα από κοντά την ημέρα του αγώνα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της adidas.

Η adidas εύχεται Καλή Επιτυχία σε όλες τις ladies που θα αγωνιστούν χωρίς να ξεχνούν το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, που στόχο έχει την ενίσχυση βοήθειας ευπαθών ομάδων γυναικών. 

Δείτε τα νέα της adidas στα:
www.facebook.com/adidasRunning
www.twitter.com/adidasgr
www.instagram.com/adidasgr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:554:%!]

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο