Η #diadromiprosforas ξεκινάει από το Instagram

Συνεργασία ΟΠΑΠ και Instagram με κληρώσεις δώρων και κοινωνική προσφορά

Share

Ο ΟΠΑΠ μέσα από το επίσημο κανάλι του στο Instagram, συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά την πρωτοβουλία «Διαδρομή Προσφοράς», διοργανώνει διαγωνισμό με ένα μοναδικό δώρο για όλους τους runners που σέβονται τον εαυτό τους: την συμμετοχή στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο! 
Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό με έναν απλό αλλά και δημιουργικό τρόπο. Αρκεί να ανεβάσουν μια φωτογραφία στο instagram account τους, χρησιμοποιώντας το hashtag #DiadromiProsforasOpap και σε μορφή # τη διαδρομή που θέλουν να τρέξουν (#5km #10km #42km). 
Ο μόνος περιορισμός είναι ότι οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν ως θέμα το τρέξιμο και να είναι πρόσφατες, όχι δηλαδή από μαραθώνιους που έχουν τρέξει στο παρελθόν. 
Οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν στις φωτογραφίες τους όλα όσα τους συγκινούν και τους εμπνέουν στο τρέξιμο: στιγμές από την προπόνησή τους, τον εξοπλισμό τους στο τρέξιμο, τα τοπία και τα κτίρια που βλέπουν καθώς τρέχουν, ή οτιδήποτε άλλο σημαίνει ο Μαραθώνιος γι’ αυτούς. 
Όσοι ανεβάσουν φωτογραφία παίρνουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση που θα γίνει με έπαθλο μία θέση στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο με την ομάδα του ΟΠΑΠ, για να ζήσουν την εμπειρία ζωής που είναι να τρέξεις ολόκληρη ή μέρος (στην περίπτωση των 5 και 10km) της αυθεντικής διαδρομής. 
Όσοι όμως συμμετάσχουν στην running team του ΟΠΑΠ, θα έχουν κερδίσει και κάτι ακόμα: τη χαρά του να προσφέρουν. Γιατί για κάθε συμμετοχή στην ομάδα, ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει 5€ στην ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐα Κυριακού». 
Γι’ αυτό άλλωστε για τον ΟΠΑΠ, η διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου είναι μια πραγματική Διαδρομή Προσφοράς!
Ο διαγωνισμός προωθείται και μέσω του λογαριασμού του ΟΠΑΠ στο Facebook. 
H διάρκεια του διαγωνισμού είναι από την Τρίτη 29/9 μέχρι και Κυριακή 11/10.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kifissia Santa Walk & Run 2022: Άνοιγμα εγγραφών
Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με έναν διασκεδαστικό αγώνα
To Aesculapp στον 17ο Ημιμαραθώνιο Ράξας
Η πρώτη ευρεία χρήση της εφαρμογής στον αγώνα των Τρικάλων
SNF RUN: 2023 FIRST RUN
Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο