Mε επιτυχία ο Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών

Με μεγάλη συμμετοχή οι αγώνες του προγράμματος

Share

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις, προς τιμήν των πεσόντων στις 14 Σεπτεμβρίου 1944 από τους Γερμανούς, του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών.                                                                       
Στον αγώνα του PELLA HALF MARATHON που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Γιαννιτσών, την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ., τον ΑΣΕΑΔ του Υπουργείου Άμυνας και τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ, έλαβαν μέρος 250 αθλητές και μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο πανελληνιονίκης μαραθωνοδρόμος Δημήτρης Θεοδωρακάκος με χρόνο 01:14. 

Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε στον λαϊκό δρόμο των 6χλμ. όπου συμμετείχαν 480 αθλητές  και στον μαθητικό δρόμο των 800μ. όπου συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά από τα δημοτικά σχολεία της πόλης και της επαρχίας.

Επίσης, ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από δρομείς, συνοδούς αλλά και δημότες της πόλης και της επαρχίας για το πρόγραμμα ΄΄Επισκέπτομαι την Ιστορία΄΄, όπου και επισκέφτηκαν ιστορικούς χώρους των Γιαννιτσών και της Αρχαίας Πέλλας.

Ξεχωριστό χρώμα και παλμό στις εκδηλώσεις έδωσαν, η φιλαρμονική του Δήμου Πέλλας και το συγκρότημα τυμπανιστών ΄΄Καράνος΄΄ από την Έδεσσα.   

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της διοργάνωσης και πάνω από όλα τους αθλητές που επέλεξαν την πόλη μας για να τιμήσουν την εκδήλωσή μας.

Δίνουμε υπόσχεση για έναν συγκλονιστικότερο αγώνα του χρόνου.  

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα                                                                                                                                    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο