Στις 18 Οκτωβρίου ο 29ος Γύρος Αθήνας

Τρέξτε για τα παιδιά και προσφέρετε ελπίδα

Share

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος ο 29ος Γύρος Αθήνας, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).
Πρόκειται για έναν αγώνα-θεσμό για την Ελληνική πρωτεύουσα που αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης με συμμετοχές δρομέων και αθλούμενων από όλες τις ηλικίες.

Ο «29ος Γύρος της Αθήνας», αντικατοπτρίζει την κοινωνική προσπάθεια του Οργανισμού και έχει έναν ιδιαίτερο σκοπό: με 1€ συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση για τα παιδιά που πάσχουν από επιληψία. Στόχος να συγκεντρωθούν 30.000 άτομα, και το ποσό των 30.000 €, για την αγορά ενός ηλεκτροεγκεφαλογράφου για το Νευρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» για την έγκαιρη πρόληψη και θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά.

Η εκκίνηση θα γίνει από το Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 9:00 για τη διαδρομή των 10 χλμ. και στις 9:15 για τη διαδρομή των 5 χλμ.

Στο πλαίσιο του 29ου Γύρου της Αθήνας, ο Οργανισμός σε συνεργασία με το Νευρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και την Αντιδημαρχία για το παιδί του Δήμου Αθηναίων, οργανώνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 5.30μ.μ. στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) ημερίδα με θέμα «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ή ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ –  Ας μιλήσουμε για την επιληψία», με σκοπό τη σωστή ενημέρωση για την επιληψία.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.opanda.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο