Mizuno Battle No 5!

Wave Enigma 5 vs Wave Ultima 7

Share

Νέα μάχη στα καταστήματα της Mizuno την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου. Αυτή τη φορά στο «ring» μπαίνουν τα δυο ανανεωμένα μοντέλα, Wave Enigma 5 και Wave Ultima 7, που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην απορρόφηση κραδασμών. Για την Πέμπτη και μόνο τα μοντέλα αυτά θα είναι σε προνομιακή τιμή, ενώ όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα θα επωφεληθούν και από άλλες προσφορές.

Το Wave Enigma είναι γνωστό για το κορυφαίο του πάτημα και τη μοναδική αίσθηση που παρέχει στους δρομείς μεγάλων αποστάσεων. Η 5η του εξελιγμένη εκδοχή είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά, με ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών, πιο ελαστικό πάτημα και πιο σταθερό άνω μέρος.

Η απόλυτη έκπληξη του φετινού χειμώνα είναι το Wave Ultima 7. Οι βελτιώσεις που έγιναν στη νέα του εκδοχή, το καθιστούν αντάξιο «αντίπαλο» του Wave Enigma 5 κάνοντας την επιλογή μεταξύ των δυο μοντέλων εξαιρετικά δύσκολη.

Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν τη νέα ενδιάμεση σόλα U4icX, η οποία παρέχει 7% μεγαλύτερη επαναφορά και είναι ακόμα πιο απορροφητική. Ο νέος σχεδιασμός του Wave παρέχει πιο ελαστικό πάτημα και ακόμα καλύτερη αίσθηση. Και τα δύο μοντέλα απευθύνονται σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα έως ελαφρύ πρηνισμό, που αναζητούν ένα παπούτσι με μεγάλη απορρόφηση κραδασμών.   

Το Wave Ultima 7 είναι κατά 30γρ. πιο ελαφρύ από το Wave Enigma 5, ενώ και η τιμή του είναι πολύ δελεαστική. Βέβαια, τo Wave Enigma 5 διαθέτει την τεχνολογία Wave και U4icX σε όλο το μήκος της σόλας, γεγονός που του δίνει ένα προβάδισμα στον αγώνα της Πέμπτης. Η ανάδειξη του νικητή θα είναι σίγουρα δύσκολη. 

Κάντε την επιλογή σας και μπείτε στην κλήρωση για premium τεχνικά μπλουζάκια.
Νιώστε τη διαφορά! 

Καταστήματα Mizuno
Κολωνάκι, Τσακάλωφ 22 & Πινδάρου
Χανάνδρι, Λεωφ. Κηφισίας 256

Για περισσότερες πληροφορίες: MZN Hellas, τηλ.: 210 6855220, [email protected] και στο facebook.com/mizunohellas

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο