Ετήσια Γενική Συνέλευση Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης

Την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Share

Ο ΣΔΥ Θεσσαλονίκης προσκαλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της διοργάνωσης:  

Tο Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της καταστατικής λειτουργίας των οργάνων του, σας προσκαλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στην οποία θα πραγματοποιηθούν και αρχαιρεσίες για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως προβλέπεται κάθε δύο χρόνια από το Καταστατικό.

Η πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, στην Αίθουσα Τύπου του Καυταντζογλείου Σταδίου και ώρα 18:00. 

 Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί δεύτερη επαναληπτική τελική συνεδρίαση το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00, στον ίδιο χώρο, ανεξαρτήτως αριθμού των παρόντων μελών. Η ώρα προσέλευσης ορίζεται στις 17:45. Ειδικά όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις Αρχαιρεσίες παρακαλούνται να προσέλθουν κατά τις 17:30 , καθώς η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα κλείσει στις 17:55.Η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης θα ξεκινήσει στις 18:00,  αφού θα έχει γίνει ο έλεγχος των οικονομικών του Συλλόγου από την Εξελεγκτική Επιτροπή, η ταμειακή τακτοποίηση μελών και η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Αρχαιρεσίες.Η εκλογική διαδικασία και η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 20:00. Είναι πολύ σημαντικό να τηρηθεί ο χρονικός προγραμματισμός, αφού οι ώρες λειτουργίας του Καυταντζογλείου Σταδίου επιβάλλουν τη λήξη της Συνεδρίασης το αργότερο μέχρι τις 21:00. 

Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνονται τα εξής:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
  2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Διαγραφή μελών
  4. Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  5. Οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  6. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
  7. Απαλλαγή του Δ.Σ. από τις ευθύνες για το έτος που πέρασε
  8. Προτάσεις και προγραμματισμός για το έτος 2016
  9. Προτάσεις μελών
  10. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με το άρθρο 8  του καταστατικού, δικαίωμα και υποχρέωση συμμετοχής στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, καθώς και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, έχουν όλα τα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους,  δηλαδή έχουν ημερομηνία  έγκρισης εγγραφής την  30/9/2014  και παλαιότερα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν οποιεσδήποτε οικονομικές εκκρεμότητες με το Σύλλογο, συμπεριλαμβανομένης και της ετήσιας συνδρομής του έτους πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης.
Όσα μέλη έχουν οικονομικές εκκρεμότητες μπορούν να τις τακτοποιήσουν πριν από την Γενική Συνέλευση στα γραφεία του συλλόγου κάθε Τετάρτη 18:00 – 21:00, με κατάθεση στο λογαριασμό του Συλλόγου, καθώς  και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης 17:30 – 18:00.

Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή σας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση με προτάσεις, καθώς και η γόνιμη συζήτηση, κρατούν το Σύλλογο δυνατό και δεμένο και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αξιοπιστία στις διαδικασίες του και την εκλογή ενός πραγματικά αντιπροσωπευτικού και «ισχυρού», ως προς τις αποφάσεις του, Διοικητικού Συμβουλίου. 
Επίσης η συμμετοχή σας και ο εθελοντισμός σας σε δράσεις και εκδηλώσεις μας δίνουν την ενέργεια να υλοποιούμε πολλαπλές δραστηριότητες, ώστε ο Σύλλογος μας να αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμικότητα και το δρομικό κίνημα να αυξάνεται.

Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης,

Δημήτρης Λαμπρινίδης                   Λουκάς Δαγδηλέλης
Πρόεδρος                                      Γενικός Γραμματέας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο