Οι δρομείς ταξιδεύουν φωτογραφικά στα Ιωάννινα

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων στηρίζει το 500px Fujifilm Global Photo Walk

Share

Εικόνες από τις αγωνιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα έχουν την ευκαιρία να αποτυπώσουν οι συμμετέχοντες στο 500px Fujifilm Global Photo Walk το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Ο φωτογραφικός περίπατος με διαγωνιστικό χαρακτήρα συμπεριλαμβάνει στη διαδρομή του την Πλατεία Μαβίλη και την παραλίμνια διαδρομή γύρω από το Κάστρο, όπου τις ίδιες ώρες έχουν προγραμματιστεί ο πρωτότυπος αγώνας δρόμου «Μαμά – Καρότσι», ο παραλίμνιος δρόμος 1000 μ. για ΑμεΑ και ο Αγώνας Δρόμου των 5 χλμ. στο πλαίσιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

To 500px Fujifilm Global Photo Walk είναι μια ετήσια παγκόσμια εκδήλωση, όπου χιλιάδες φωτογράφοι συναντώνται και μοιράζονται το πάθος, την αγάπη τους για τη φωτογραφία. Συζητούν και προβάλουν τις ομορφιές της πόλης τους παγκοσμίως μέσα από το 500px.com και τα social media.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στα Γιάννινα και αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να συναντηθούν οι φωτογραφικοί φίλοι της περιοχής, άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο πάθος, να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο, να κάνουν νέους φίλους, και φυσικά να φωτογραφίσουν! Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επαγγελματίας για να συμμετάσχει! Ο καθένας χρησιμοποιεί ότι φωτογραφική μηχανή έχει (DSLR, κινητό τηλέφωνο, compact).

Το θέμα του φετινού φωτογραφικού περιπάτου είναι «Εξερευνήστε με τους φίλους». Δείξτε τι κάνει την πόλη των Ιωαννίνων ξεχωριστή! Αναδείξτε τα κρυμμένα στολίδια της, αγαπημένα σημεία, όμορφα μέρη, την καθημερινή ζωή στην περιοχή και φυσικά τον Γύρο Λίμνης, που αποτελεί μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση με πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και τουριστικές διαστάσεις.    

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων – Ioannina Lake Run, που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων, είναι υποστηρικτής του 500px Fujifilm Global Photo Walk μαζί με τον Δήμο Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων και την Ένωση Ξενοδόχων, και σας καλεί να ταξιδέψετε τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων σε όλο τον κόσμο μέσα από τις εικόνες σας.

Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή και το πρόγραμμα του 500px Fujifilm Global Photo Walk μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα στο facebook (πατώντας εδώ), ενώ για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Θύμιο Μάντζιο, συντονιστή του Photo Walk για το 500px στην πόλη των Ιωαννίνων στο e-mail: [email protected]

//////

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο