Έως τις 6/9 οι εγγραφές για το Navarino Challenge

Τρέξιμο στο μονοπάτι του Τηλέμαχου και παράταση των εγγραφών έως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.

Share

Όλα είναι έτοιμα για την φετινή γιορτή του αθλητικού τουρισμού…

Το «Navarino Challenge» αναμένεται να υποδεχθεί ανθρώπους όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2015 και να προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα άθλησης και διασκέδασης!

Το ενδιαφέρον για την φετινή διοργάνωση ξεπερνά κάθε προσδοκία και οι συμμετέχοντες θα έρθουν στη Μεσσηνία και την Costa Navarino, από όλα τα μέρη της Ελλάδας (από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη) και του εξωτερικού (με συμμετοχές από χώρες όπως η Ελβετία, η Ουγγαρία και η Κύπρος).

Το «Navarino Challenge» προωθεί για 3η συνεχή χρονιά, μέσα από τις δράσεις του, το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής, του υγιεινού τρόπου ζωής και της άσκησης. Το μήνυμα αυτό θα μεταφέρει και ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης στο boccia, Γρηγόρης Πολυχρονίδης που θα συμμετάσχει για πρώτη χρονιά στο «Navarino Challenge» με τη στήριξη της Allianz, επίσημου χορηγού του «Navarino Challenge» και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Navarino Challenge: Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης στο boccia, Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, οι δρομείς, με αφετηρία το Navarino Dunes της Costa Navarino θα οδηγηθούν παραλιακά προς την Πύλο, ακολουθώντας το μονοπάτι που χάραξε ο Τηλέμαχος για να αναζητήσει τον Οδυσσέα στα Ομηρικά χρόνια και θα ανακαλύψουν την μυθική ομορφιά της Βοϊδοκοιλιάς. Στις 08:45 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου (21,1χλμ.), στις 09:00 των 10χλμ., στις 09:15 των 5χλμ. (που περιλαμβάνει τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα) ενώ η παιδική διαδρομή του 1χλμ. θα πραγματοποιηθεί στις 10:30. 

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του αγώνα πατήστε εδώ.

Navarino Challenge

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο