Τελευταίες πληροφορίες για τον αγώνα «3ο Κλεώναιος Αγών»

Μικρή αλλαγή της διαδρομής και πληροφορίες παραλαβής των πακέτων συμμετοχής για τον αγώνα στις Αρχαίες Κλεωνές.

Share

Η διοργάνωση του αγώνα «3ος Κλεώναιος Αγών» ενημερώνει τους συμμετέχοντες για τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν τη διαφοροποίηση της διαδρομής και της παραλαβής των πακέτων συμμετοχής. Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Αγαπητοί φίλοι δρομείς,

Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες, και με την αναβολή του αγώνα, λόγω του δημοψηφίσματος, είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε, ότι σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και προσμονή, στον 3ο Κλεώναιο Αγώνα, στις Αρχαίες Κλεωνές, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι λόγω μίας μικρής κατολίσθησης σε ένα σημείο την διαδρομής, η διαδρομή άλλαξε για λίγο, και αντί να τρέξετε στα αρχικά 11 χλμ. που σας είχαμε ανακοινώσει, θα κάνετε τελικά 11.800μ – 800 μόνο παραπάνω!
Επίσης σε κάποιο σημείο της διαδρομής, κάπου στο 5ο χλμ. πάλι λόγω βροχών θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σας, γιατί έχει μαζευτεί αρκετό χαλίκι! Το εν λόγω χαλίκι είναι για 500 – 600 μέτρα περίπου, οπότε στο εν λόγω σημείο θα χρειαζόταν από την μεριά σας, λίγη περισσότερη προσοχή.

Η γραμματεία του αγώνα, θα ανοίξει στις 16.00 στην πλατεία των Αρχαίων Κλεωνών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει όπως έχει προγραμματιστεί στις 18.00, και μετά το τέλος του, σας περιμένει τσάντα με αρκετά τοπικά προϊόντα, και απίθανα κεράσματα.

Σας ευχαριστούμε πολύ, ζητάμε την κατανόησή σας, για την μικρή αλλαγή της διαδρομής, και είμαστε σίγουροι, ότι θα απολαύσετε την ολιγόωρη παραμονή σας, στις Αρχαίες Κλεωνές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο