Η Vokueva στην εκδήλωση του Συλλόγου “ΖΕΥΣ”

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια ορεινού τρεξίματος Zhanna Vokueva στην στέγη του ΑΠΣ Δρομέων «ΖΕΥΣ»

Share
Ακόμη μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μέλη και οι φίλοι του, την Παρασκευή 3 Ιουλίου στην αθλητική του στέγη.
Πρόκειται για την διάλεξη με την διάσημη Ρωσίδα πρωταθλήτρια ορεινού τρεξίματος Zhanna Vokueva. H Zhanna Vokueva είναι μέλος της Εθνικής Ρωσίας, προπονήτρια δρομέων σε προπονητικά κέντρα στην Αγία Πετρούπολη όπου και ζει. Στην Ελλάδα γνωστή από τον Οlympus Marathon αφού κατέχει το ρεκόρ αγώνα με 5.34.24 και έχει κερδίσει 3 φορές τον συγκεκριμένο Μαραθώνιο.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας της η οποία χωρίστηκε σε τρεις ενότητες: α) προετοιμασία και αγωνιστική κατάσταση, β) αποκατάσταση και αποθεραπεία, γ) διατροφή και μέθοδοι ενδυνάμωσης, τόνισε την σπουδαιότητα των εναλλακτικών σπορ στο τρέξιμο και των ισομετρικών ασκήσεων, ενώ αποκάλυψε ότι ο πρωταθλητισμός απαιτεί κόπο και θυσίες.
«Με τον Όλυμπο έχω συναισθηματικό δέσιμο και αισθάνομαι καλά όταν τρέχω» είπε, ενώ η βασική προϋπόθεση για οποιονδήποτε έχει στόχους είτε μικρούς είτε μεγάλους και είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά είναι να αγαπάει και να ευχαριστιέται αυτό που κάνει.
Η Ρωσίδα Πρωταθλήτρια απάντησε υπομονετικά σε όλα τα μέλη υπέγραψε αυτόγραφα και βγήκε αναμνηστικές φωτογραφίες. Επίσης, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου για την πρόσκληση και μίλησε με θέρμη για την οργάνωση και τη δυναμική του.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μυστρίδης ευχαρίστησε την Ρωσίδα πρωταθλήτρια για την τιμή και τόνισε ότι οι πρωτοβουλίες αυτές θα συνεχιστούν με την παρουσία και άλλων σπουδαίων αθλητών. Αναμνηστικό με το έμβλημα του συλλόγου απένειμε ο ταμίας του συλλόγου Ηλίας Τονγιαλίδης και ακολούθησε ομαδική φωτογραφία με όλα τα μέλη. Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τα μέλη Αλέκο Μυλωνά, Παντελή Τσιριπίδη και Στάθη Τζητηρίδη, για την υποστήριξή τους στην εκδήλωση.
Ευχαριστεί επίσης θερμά τον Αλέξη Ευφραιμίδη που ανέλαβε χρέη μεταφραστή.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
Ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και παιδιά, οι πρωταγωνιστές στον 18ο Μαραθώνιο της Ιστορίας, της συμπερίληψης, του πολιτισμού!
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο