Ένα ξεχωριστό T-shirt για τον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης

Tο αγωνιστικό T-shirts της διοργάνωσης θα κοσμεί σχέδιο συλλεκτικό του διακεκριμένου Έλληνα Ζωγράφου Αλέκου Φασιανού

Share

Ένα αθλητικό γεγονός με έντονες αναφορές στην ιστορία της Νέας Σμύρνης και στη συλλογική μνήμη των κατοίκων της διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.  Ο για τις Χαμένες Πατρίδες “Historic Run -Τρέχοντας στην Ιστορία”, θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου 2015, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ., το Σύλλογο Αθλούμενων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ) και το Τμήμα Νεολαίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Με αφορμή τη διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης, η Οργανωτική επιτροπή που συνεδρίασε χθες 22/06/15, αποφάσισε ομόφωνα να αποδεχθεί την προσφορά της κ. Κατερίνας Παναγοπούλου, προέδρου του Πανελληνίου Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και το αγωνιστικό Tshirts της διοργάνωσης θα κοσμεί  σχέδιο συλλεκτικό του διακεκριμένου Έλληνα Ζωγράφου Αλέκου Φασιανού.

Επίσης για την Οργανωτική Επιτροπή αποτελεί τιμή η συμμετοχή του κ. Πέτρου Λινάρδου, Δημοσιογράφου και Ιστορικού του Αθλητισμού στην Επίτιμη Επιτροπή των αγώνων.

Πρόθεση του Πολιτιστικού Οργανισμού είναι να πραγματοποιηθεί μια μαζική δρομική γιορτή με τη συμμετοχή δρομέων από όλη την Αττική, με βασικό στόχο την ανάδειξη της ιστορικής μνήμης για τις χαμένες πατρίδες. Οι συναυλίες που θα προηγηθούν και θα ακολουθήσουν θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού. Να σημειωθεί ότι οι δρομείς που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, με σημαντικές αθλητικές καινοτομίες, σε μια υψηλού επίπεδου διοργάνωση, εφάμιλλη μεγάλων αντίστοιχων διοργανώσεων.               

Η επίσημη ιστοσελίδα του Αγώνα, www.neasmirnihistoricrun.gr, λειτουργεί από τις 15/6/2015 για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των συμμετεχόντων, των φορέων και των εταιρειών που υποστηρίζουν την προσπάθεια. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κυρίως μέσα από την ιστοσελίδα, αλλά και στα γραφεία του Πολιτιστικού Οργανισμού και Αθλητικού τμήματος του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Ο 1ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης για τις Χαμένες Πατρίδες “Τρέχοντας στην Ιστορία” θα κλείσει τις εκδηλώσεις των Ιωνικών Γιορτών που οργανώνει και φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Νέας Σμύρνης, με στόχο ο αθλητισμός να σημάνει τη λήξη ενός από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά φεστιβάλ της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήσετε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα: 210 9310408 και  2132025922 & 924 Email: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο