Στις 19/6 τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Mizuno

Η Mizuno πραγματοποιεί τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στο Χαλάνδρι και γιορτάζει μοιράζοντας δώρα και μοναδικές τιμές!

Share

Μετά από 3 επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στο Κολωνάκι, η Mizuno πραγματοποιεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου, τα εγκαίνια και του δεύτερου καταστήματός της, στο Χαλάνδρι. Ένας μοντέρνος και ξεχωριστός χώρος, με τη γνωστή υπεροχή στην εξυπηρέτηση, που πηγάζει από τη βαθιά τεχνογνωσία και την αφοσίωση στις ανάγκες των αθλητών.

Το νέο Premium κατάστημα της Mizuno στη Λεωφόρο Κηφισίας 256, έχει γίνει ήδη μέσα στους λίγους μήνες λειτουργίας του, ένας must προορισμός για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Μοιραστείτε το πάθος σας για τον αθλητισμό με τους απόλυτα ειδικούς σε αυτό. Την ημέρα των εγκαινίων το κατάστημα θα γιορτάζει όλη την ημέρα και θα παρέχει τιμές εκπτώσεων σε όλα του τα προϊόντα. Οι πρώτοι 15 που θα επισκεφθούν το κατάστημα θα κερδίσουν αμέσως μια τεχνική μπλούζα με οποιαδήποτε αγορά. Παράλληλα, όλοι όσοι κάνουν τις αγορές τους την ημέρα εκείνη, θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μια δωροεπιταγή Mizuno.  

Η Mizuno είναι η παλαιότερη αθλητική εταιρεία. Από το 1906, είναι αφοσιωμένη στο να δημιουργεί κορυφαία προϊόντα εμπνευσμένα από τις ανάγκες των ίδιων των αθλητών. Ως αυθεντική Ιαπωνική εταιρεία πρωτοπορεί συνεχώς, εξελίσσεται και αλλάζει τα δεδομένα στον αθλητικό εξοπλισμό. 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210 6855220 και στη σελίδα στο facebook:  facebook.com/mizunohellas    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο