Σηφάκης και Fentersen νικητές στο Μονοπάτι του Πλάτωνα

Με τη συμμετοχή δρομέων, περιπατητών και παιδιών πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ορειβατικός Δρόμος “Στο μονοπάτι του Πλάτωνα».

Share

Δελτίο διοργάνωσης:
«Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Ορειβατικός αγώνας που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης ο ΔΟΠΠΑΜ του Δήμου Μαλεβυζίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης (που ήταν και μέγας χορηγός του αγώνα) της Τ. Κοινότητας Κρουσώνα και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα. Ο Αγώνας έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Ο Ορειβατικός αγώνας ήταν 20,5 χλμ. με μονοπάτι και αγροτικούς δρόμους στην πανέμορφη διαδρομή φαράγγι (μινωικό μονοπάτι) Λειβάδι -βρομονερό που σε αυτή την διαδρομή έτρεξαν 60 αθλητές & περπάτησαν άλλοι 65 από όλα τα διαμερίσματα της Κρήτης.

Στους άνδρες 1ος νικητής ήταν ο αθλητής του Σ. Μαραθ. Κρήτης Σηφάκης Μανώλης με 1 ώρα 40’33. 2ος ήταν ο αθλητής Συλιγνάκης Μανόλης με 1 ώρα 45΄37 και 3ος ήταν ο αθλητής Φιλιππάκης Μανώλης απο την Ιεράπετρα με ώρα 47’08.

Στις γυναίκες 1η νικήτρια ήταν η fentersen Hellena με 2 ώρες 20’08 2η η αθλήτρια Σωμαράκη Μαρία του Συλ. Μαραθ. Κρήτης με χρόνο 2ώρες 37΄05 και 3η η αθλήτρια του Συλ. Μαραθ. Κρήτης Μπέτυ Φλόρα με χρόνο 2ώρες 39΄25.

Ενώ κατα την διάρκεια του αγώνα διεξήχθησαν αγώνες 1.000 μέτρων με συμμετοχή παιδιών Δημοτικών & Γυμνασίων κυρίως από την περιοχή του Κρουσώνα.

Oι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους αθλητές-πεζοπόρους για την συμμετοχή  τους χορηγούς (Αναπτυξιακή εταιρεία Γέργερης- ισοτονικό Oshee – water city) τους εθελοντές από τον πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα & τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης και την Ελληνική Αστυνομία».

Για να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα πατήστε εδώ.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:483:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο