Συνέντευξη τύπου του 12ου Olympus Marathon

Παρουσίαση της μπλούζας και διάθεση επιπλέον θέσεων για τον ΟΜ 2015.

Share

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουνίου η επίσημη συνέντευξη τύπου του 12ου Olympus Marathon στο εξειδικευένο κατάστημα δρομικών ειδών Runner Store στο Golden Hall.
Στην εκδήλωση έλαβαν το λόγο ο πρωταθλητής μαραθωνίου και mountain running, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, o αθλητής, διοργανωτής αγώνων και υπεύθυνος της Salomon Hellas Team, Νίκος Κωστόπουλος και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Olympus Marathon, Άρης Νίκας, οι οποίοι μίλησαν για την ομορφιά της διαδρομής, τη μαγεία που προσφέρει η συμμετοχή σε έναν τέτοιο αγώνα και τόνισαν την αξία της μοναδικότητάς του.
Στην εκδήλωση, όπου την παρουσίαση έκανε ο φωτογράφος Γιάννης Κόντoς, μίλησαν ακόμα ο Δημήτρης Ανδριόπουλος εκ μέρους του καταστήματος Runner Store, και ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Wind Hellas, Γιώργος Τσαπρούνης.

Ακόμα, έγινε η παρουσίαση της μπλούζας του 12ου Olympus Marathon, από τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο, προσφορά της Salomon Hellas όπου θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες του αγώνα.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης η Ο.Ε. του αγώνα ανακοίνωσε ότι αντί για την κλήρωση των 30 επιπλέον θέσεων για τη συμμετοχή στον φετινό Olympus Marathon αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία σε όλους όσους δήλωσαν να συμμετάσχουν σε αυτόν προσφέροντας τελικά 61 νέες θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.olympus-marathon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ioannina Lake Run 2023: Τελετή έναρξης
Λάμψη και συγκίνηση στην τελετή έναρξης του αγώνα
11ος Νυχτερινός Ημι Θεσσαλονίκης - ZeniΘ: Παράταση εγγραφών
Δείτε τις νέες ημερομηνίες λήξης των εγγραφών για ατομικές και ομαδικές δηλώσεις
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο