Γνωστά ονόματα του αθλητισμού στο Santorini Experience

Ο αγώνας περιπέτειας Santorini Experience συγκεντρώνει την προτίμηση γνωστών ονομάτων από τον χώρο του αθλητισμού.

Share

Το «Santorini Experience» που έρχεται στις 01-03 Μαΐου 2015, στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις και να χαρίσει ξεχωριστές  στιγμές στους συμμετέχοντες και θεατές που θα αποφασίσουν να βρεθούν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο νησί των Κυκλάδων!

Η διοργάνωση ξεκινά με την κολυμβητική διαδρομή του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ.) που θα διεξαχθεί το Σάββατο, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα των αγώνων κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, υπό την γενική εποπτεία του ομοσπονδιακού τεχνικού της κολύμβησης Νίκου Γέμελου. Η διαδρομή αναμένεται να είναι συναρπαστική και η εμπειρία πρωτόγνωρη, καθώς επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να κολυμπήσουν δίπλα στον Ολυμπιονίκη και δις Χρυσό Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Σπύρο Γιαννιώτη, τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Αντώνη Φωκαΐδη και Κέλλυ Αραούζου καθώς και τον Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή Γιώργο Αρνιακό.

Οι συμμετοχές όμως δεν σταματούν εδώ! Καθώς το «Santorini Experience» θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους o Γιώργος-Ιωάννης Τσιάνος, o 1ος άνθρωπος στην παγκόσμια ιστορία που διέσχισε Έβερεστ, Μάγχη και Σαχάρα, καθώς και ο Παραολυμπιακός αθλητής και πρωταθλητής τριάθλου Γιάννης Χατζήμπεης.

Την Κυριακή 3 Μαΐου η δράση μεταφέρεται στην Οία και στο εργοστάσιο αφαλάτωσης, από όπου θα κάνουν την εκκίνηση τους οι συμμετέχοντες για τις διαδρομές των 5, 10 και 15 χλμ. Το τρέξιμο θα πραγματοποιηθεί με κατεύθυνση προς τα Φηρά και θέα τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου, της καλντέρας και των σπιτιών του οικισμού Ημεροβίγλι, σε ήπια κατηφορικά και ανηφορικά μονοπάτια, με τον τερματισμό να πραγματοποιείται πάλι πίσω στο σημείο εκκίνησης.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο: http://www.santorini-experience.com/event_routes.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Χίου - Προσφορές μετακίνησης
Η Attica group, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, Μεγάλος Χορηγός του αγώνα
4th Arta's Night Run - Μεταγωνιστικό δελτίο
Οι νικητές, τα αποτελέσματα και όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο