O δεύτερος κύκλος των Salomon City trail runs powered by Runner Store

Oι προπονήσεις city trail του δρομικού καταστήματος επανέρχονται

Share

Η Salomon και οι αθλητές της Δημήτρης Θεοδωρακάκος και Νίκος Κωστόπουλος, σε συνεργασία με το Runner store διοργανώνουν το δεύτερο κύκλο των Salomon City trail runs. 

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου κύκλου Salomon City Trail Runs που έλαβε χώρα το χειμώνα και αφετηρία ήταν το κατάστημα Runner Store στο Μαρούσι, τώρα ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος των Salomon City Trail Runs powered by Runner Store. Το σημείο εκκίνησης της προπόνησης στον δεύτερο κύκλο γίνεται από διαφορετικά σημεία της πόλης μας κάθε φορά ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη δραστηριότητα,να υπάρχει ποικιλία διαδρομών ποικιλομορφία τερέν και να μπορέσουν να παρευρεθούν και λάτρεις του City Trail από διάφορα μέρη της Αθήνας. 

Οι αθλητές της Salomon Δημήτρης Θεοδωρακάκος και Νίκος Κωστόπουλος θα βρίσκονται εκεί για να σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές, να σου εξηγήσουν τους κανονισμούς ασφαλείας και να σου μεταδώσουν το πάθος τους για το τρέξιμο μέσα στην πόλη. 

Στους συμμετέχοντες θα δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα μοντέλα παπουτσιών Salomon City trail και να βιώσουν την απόλυτη άνεση και απόδοση κατά τη διάρκεια του τρεξίματος στην πόλη. Ο νέος κύκλος των Salomon City Trail Runs powered by Runner Store θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία του City Trail Run δηλαδή του να τρέχεις μέσα στην πόλη σου και να βιώνεις πρωτόγνωρες συγκινήσεις ανακαλύπτοντας κρυμμένα σημεία σε ένα αστικό περιβάλλον με εναλλαγές τερέν, κλίσεις εδάφους και όλα αυτά μέσα στην ίδια την πόλη σου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προπονήσεων:

22 Απριλίου 2015   Πειραιάς  στις 18:00          (Στο παρκινγκ δίπλα από το Σεφ).

13 Μαίου 2015       Εθνικός Κήπος στις 18:00

3 Ιουνίου 2015     Εθνικός Κήπος στις 18:00

15 Ιουλίου 2015    Άλσος Συγγρού στις 18:00

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: http://www.runnerstore.gr/salomon.html η στο www.facebook.com/runnerstore

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο