3o Live Well Event

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν μαζί με την NN Hellas την προώθηση της υγείας και της άσκησης.

Share

Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Live Well Event, που διοργανώθηκε την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 στην Πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας. Η εκδήλωση – θεσμός για την προώθηση της υγείας και της άσκησης συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου, που έτρεξαν, έκαναν ποδήλατο και περπάτησαν σε μία διαδρομή 5 χλμ.

Το 3ο Live Well Event διοργανώθηκε και φέτος με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). Αυτή τη χρονιά, η  γιορτή ήταν διπλή, αφού η εταιρεία γιόρτασε την αλλαγή της επωνυμίας της σε NN Hellas, παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία Live Well που έχει στόχο την προστασία της υγείας, μέσα από τη υιοθέτηση της άσκησης και της σωστής διατροφής.
Την εκδήλωση παρουσίασαν, με κέφι και ενέργεια, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη, συνδυάζοντας την παρουσίαση με ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Το Live Well Event  συνδέθηκε για μία ακόμη χρονιά με έναν καλό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση φέτος περιλάμβανε για 1η φορά χρονομετρημένη διαδρομή, με κόστος 5 € για κάθε συμμετέχοντα, το οποίο διατέθηκε εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μίας ομπρέλας δέκα κοινωφελών σωματείων, που στηρίζει παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τέλος, η NN Hellas για κάθε έναν πρεσβευτή του «Μαζί για το Παιδί» που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, πραγματοποίησε χρηματική δωρεά για την ενίσχυση της ένωσης.   

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της εταιρείας στην ιστοσελίδα www.nnhellas.gr 

#ΝΝΗellas
#LiveWellEvent
#NNRunningTeam
#ConnectingGenerations

Από αριστερά: Η Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων της NN Hellas Σοφία Ρατσιάτου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α Χρήστος Τεντόμας, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To Σάββατο οι αγώνες αντοχής "The Opener" στον Άγιο Δημήτριο από τον ΟΦΚΑ Οδυσσέας
Πρόγραμμα, λίστες συμμετοχής και αποτελέσματα
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο