Η Αθήνα γνώρισε το IGNITE

PUMA IGNITE ATHENS

Share

Το ραντεβού δόθηκε για τις 4:30 μπροστά από το Ζάππειο! Οι νικητές του διαγωνισμού IGNITE ATHENS ήρθαν στην ώρα τους. Μαζί τους και ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του στίβου, Περικλής Ιακωβάκης, οι 4 επίλεκτοι δρομείς, Γιώτα Βλαχάκη, Γρηγόρης Βουτσινάς, Κώστας Δρόσος και Γιώργος Μενής, αλλά και η… MAD παρουσιάστρια, Ευαγγελία Τσιορλίδα, καλεσμένοι της PUMA για το special γεγονός. Όλοι τους αποτελούσαν την ομάδα των testers που με την καθοδήγηση του Νίκου Πολιά και της προπονητικής ομάδας του RUNNER θα εκτελούσε μία προπόνηση στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να αξιολογήσει το νέο PUMA IGNITE.

Πολύ γρήγορα πήραν στα χέρια τους το νέο IGNITE. Μετά τα πρώτα θετικά σχόλια για την εμφάνισή του το φόρεσαν και δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να τα δοκιμάσουν κάνοντας μικρά σπριντ και αλματάκια.

Η ώρα της προπόνησης είχε έρθει! Η ομάδα ξεκίνησε από το Ζάππειο και κινήθηκε προς το κέντρο της Αθήνας. Αφού πέρασε μπροστά από το Σύνταγμα έκανε μία στάση μπροστά από τη βιτρίνα της PUMA του ATTICA όπου το νέο IGNITE κλέβει την παράσταση. Εκεί, τον λόγο πήρε ο Περικλής ενημερώνοντας την ομάδα για τις ξεχωριστές τεχνολογίες που έχει το νέο IGNITE ενώ στάθηκε και στη μοναδική επιστροφή ενέργειας που προσφέρει!

Η προπόνηση συνεχίστηκε και αφού οι δρομείς κατέβηκαν την Ερμού, έφτασαν μέχρι την Καπνικαρέα και από εκεί έστριψαν προς το Θησείο για να κατευθυνθούν προς Ακρόπολη και Διονυσίου Αεροπαγίτου. Τα σκληρά εδάφη και οι πλακόστρωτοι πεζόδρομοι δοκίμασαν για τα καλά το νέο IGNITE με τους testers να εντυπωσιάζονται από το μαλακό πάτημα του μοντέλου της PUMA και τη μοναδική του ικανότητα να απορροφά τους κραδασμούς.

Η προπόνηση έφτανε στο τέλος της. Οι testers του IGNITE επέστρεφαν θριαμβευτικά στον χώρο του Ζαππείου, εκεί όπου ξεκίνησαν, έχοντας διανύσει μία διαδρομή 6 χλμ. πάνω στα νέα τους παπούτσια.

Εκεί, αφού έκαναν τις απαραίτητες διατάσεις (μην ξεχνάμε ότι ήταν μία δρομική προπόνηση) στη συνέχεια κάθισαν στους αναπαυτικούς καναπέδες κεντρικού καφέ για να αξιολογήσουν το IGNITE αλλά και να πάρουν ένα σνακ αποκατάστασης.

Αφού λοιπόν αντάλλαξαν τις απόψεις τους και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από την πρώτη τους γνωριμία με το IGNITE στη συνέχεια συμπλήρωσαν την ειδική φόρμα αξιολόγησης, βαθμολογώντας στοιχεία όπως η προστασία από κραδασμούς, η πρόσφυση, η ελαστικότητα, η άνεση, η επιστροφή ενέργειας και η σταθερότητα.

Το IGNITE έκλεψε τις καρδιές τους αλλά και τις εντυπώσεις αφού οι testers φάνηκε να εντυπωσιάζονται από την επιστροφή ενέργειας που προσφέρει αλλά και το επίπεδο απορρόφησης κραδασμών ενώ βαθμολόγησαν εξαιρετικά υψηλά τόσο την άνεση όσο και τη σταθερότητά του.

(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”;  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Μετά τη Νέα Υόρκη, το Τόκυο και το Μαιάμι, ήρθε η στιγμή να κάνουμε IGNITE την Αθήνα! 15 τυχεροί δρομείς είχαν την ευκαι…

Posted by PUMA Greece – Sportswind on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

[!%ARTICLE_MODULE_ID:446:%!]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η HOKA παρουσιάζει το επόμενο κεφάλαιο της καμπάνιας FLY HUMAN FLY για το 2024
Μάθε περισσότερα και πέταξε και εσύ με το ξεχωριστό βίντεο!
3ο ELLE RUN 2024 #savetheplanet
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Πραγματοποιήθηκε το 2ο“OlympicDay” Park
Μία Γιορτή για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο