Και συναυλία στον Μαραθώνιο Μαραθώνος

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του αγώνα

Share

Ο φετινός 2ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνος συνδυάζεται και με πολιτιστικές εκδηλώσεις και στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Μαραθώνα διοργανώνει συναυλία. Μία ημέρα πριν από τον Ημιμαραθώνιο Μαραθώνος, το Σάββατο 4 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, που αναμένεται να ξεσηκώσουν τη νεολαία και όχι μόνο. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 6.00 μ.μ. στην Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου και η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Θα τραγουδήσουν οι OGE, JOSEPHINE, BOYS+NOISE, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, MIKE, RISKYKIDD, MARIOS BRASIL & BIZZY, BOO και DJ PITSI. Οι καλλιτέχνες δέχθηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς.
Εν τω μεταξύ έληξαν την Τετάρτη 1 Απριλίου οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Μαραθώνος, καθώς και τους αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων και 1.000μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων. Όλοι οι αγώνες, την Κυριακή 5 Απριλίου, θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό την Αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου και θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα στις 10.00 π.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έτρεξαν στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών
Ένα μήνα με την τραγωδία τίμησαν τρέχοντας τα θύματα
Τρέξαμε με το UNDER ARMOUR HOVR Machina 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της UA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο