Οι γυναίκες πρωταγωνιστούν στο RUNNER STORE

Σεμινάριο με θέμα τις γυναίκες και το τρέξιμο στο δρομικό κατάστημα

Share

Το RUNNER STORE στην προσπάθειά του να στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων διοργανώνει σεμινάρια με θέματα που αφορούν την προπόνηση, την υγεία, τη διατροφή, προετοιμασία για αγώνες και όλα όσα απασχολούν τους δρομείς. Ήδη έχει διοργανώσει 16 σεμινάρια με παρουσιάσεις από πολλούς έμπειρους στα σχετικά με το τρέξιμο θέματα επιστήμονες αλλά και ειδικούς που έχουν δώσει χρήσιμες συμβουλές και γνώσεις σε όσους τα παρακολούθησαν. Εδώ μπορείτε να δείτε τα βίντεο με τις παρουσιάσεις από τα προηγούμενα σεμινάρια.

Το επόμενο σεμινάριο του RUNNER STORE που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Απριλίου έχει κεντρικό θέμα “Γυναίκες και τρέξιμο”. Εισηγήτρια θα είναι η μαιευτήρας – γυναικολόγος αλλά και δρομέας Έφη Ρομποτή. Η κ. Ρομποτή θα παρουσιάσει τα εξαιρετικά οφέλη της συστηματικής ενασχόλησης με το τρέξιμο για το ωραίο φύλο, τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν τόσο οι νέες όσο και οι πιο έμπειρες δρομείς ενώ θα δώσει χρήσιμες και επιστημονικές απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με την υγεία αλλά και την προπόνηση των γυναικών.

Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά για όλους και πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 18:30 στο RUNNER STORE που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall (Κηφισίας 17Α, Μαρούσι).

Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο με θέμα “Γυναίκες και τρέξιμο” πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα δωρεά του ΙΣΝ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ανανεώνει την υποστήριξή του προς το ΚΠΙΣΝ με νέα δωρεά ύψους έως €30 εκατομμυρίων για τα επόμενα 3 χρόνια
12ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα
Τρέξαμε με το UNDER ARMOUR HOVR Machina 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της UA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο