H adidas χορηγός στο 2ο Moraitis Run

Το 2ο Moraitis Run αυτήν την Κυριακή στον Δήμο Φιλοθέης

Share

Η adidas χορηγεί το 2ο Moraitis Run που διοργανώνεται από την Σχολή Μωραΐτη, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015. Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά, τελεί υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθηνών και του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Έμπειροι δρομείς αλλά και νέοι φίλοι του running θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μία από τις δύο (2) διαδρομές των 5 ή 10 χιλιομέτρων στους μοναδικούς πευκόφυτους δρόμους του Δήμου Ψυχικού. Από την παρέα δεν θα λείπουν οι μικροί μας φίλοι, μαθητές και φίλοι της Σχολής Μωραΐτη, οι οποίοι θα τρέξουν στις τρεις (3) διαθέσιμες διαδρομές των 600μ., 800μ. και 1.000μ. Tα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “ένα παιδί, ένας κόσμος” και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα διατροφικής στήριξης “Μαζί σας τρώμε σωστά”.

Οι δρομείς που θα διακριθούν στις πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία, θα κερδίσουν προϊόντα από την κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών adidas ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν δώρα και ειδικά προνόμια για τις αγορές τους από τα καταστήματα adidas σε Ψυχικό, Χαλάνδρι, Golden Hall, και The Mall Athens.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο