Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνος

Τελευταία νέα από τον ημιμαραθώνιο του Μαραθώνα

Share

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εγγραφές για τη συμμετοχή των δρομέων στον 2ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνος, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Απριλίου και διοργανώνει ο Δήμος Μαραθώνος, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ).

Ο κόσμος φαίνεται ότι «αγκαλιάζει» για άλλη μια χρονιά τη διοργάνωση, όπου παράλληλα διεξάγονται αγώνες δρόμου 5 χλμ. & 10 χλμ., καθώς και 1000 μέτρων για παιδιά.

Πόλος έλξης αποτελεί το γεγονός ότι ο αγώνας πραγματοποιείται σε μια ιστορική πόλη και σε μια ιστορική διαδρομή, στο Μαραθώνα και στη διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Άλλωστε το σύνθημά του είναι «Μαραθώνας Αρχή και Τέλος» και η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αποστάσεων θα πραγματοποιηθούν στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου.

Άλλο ένα στοιχείο είναι η ποικιλία των αποστάσεων, δίνει την ευκαιρία σε Έλληνες και ξένους δρομείς όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους τρέχοντας σε κομμάτι της ιστορικής διαδρομής, αλλά και να συμβάλλουν στον κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης (συνεργασία με ΕΥ ΖΗΝ, Ελληνικό Κέντρο Μαστολογίας κλπ).

Οι εγγραφές λοιπόν συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 για τον Ημιμαραθώνιο τα 10.000 μ. και 5.000 μ. και μέχρι την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 για τα 1.000 μ.

Για περισσότερες πληροφορίες / δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.halfmarathon.gr

Eπιπλέον, η οργανωτική επιτροπή και ο Δήμαρχος Μαραθώνα πραγματοποιούν τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 12:30 στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε (Γενναδίου 8, Αθήνα) με θέμα “Αγώνας Ημιμαραθωνίου Δρόμου και Παράλληλων Δρόμων”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο