Τα Run Greece επανέρχονται!

3η χρονιά κοντά στο θεσμό και σε τοπικούς κοινωνικούς φορείς η WIND

Share

Η σειρά των RUN GREECE ξεκινά και φέτος με έξι πόλεις της Ελλάδας να αποτελούν τους σταθμούς. Το πρωί της Πεμπτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου και η παρουσίαση της σειράς που διοργανώνει ο ΣΕΓΑ με τη συνεργασία της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και την χορηγική υποστήριξη της WIND. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου. 

“Ταξίδι σε 6 πόλεις της Ελλάδας ξεκινά και φέτος η επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.

Οι αγώνες της σειράς RUN GREECE 2015, παρουσιάστηκαν σήμερα από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο και Βασίλη Σεβαστή αντίστοιχα, καθώς και το Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας της WIND, κ. Γιώργο Τσαπρούνη που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κοινωνική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η εταιρεία σε κάθε πόλη/σταθμό, υποστηρίζοντας το έργο τοπικών φορέων κοινωνικής αλληλεγγύης. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης και εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης των πόλεων που θα πραγματοποιηθεί το RUN GREECE.

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες χρονιές, ο δρομικός πλέον θεσμός GREECE ανοίγει αυλαία την Κυριακή 29 Μαρτίου στη Λάρισα και ακολουθούν  το Ηράκλειο 26/4, τα Ιωάννινα 10/5, η Καστοριά 17/5, η Αλεξανδρούπολη 27/9 και η Πάτρα 11/10. Στόχος για άλλη μία χρονιά είναι οι τοπικές κοινωνίες δώσουν ένα ηχηρό μηνύματα  υπέρ της άθλησης, της διασκέδασης της επιμονής, της ευγενούς άμιλλας και της αλληλεγγύης απέναντι σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και μικροί και μεγάλοι να βγουν ξανά στους δρόμους,  ξεπερνώντας τις 15.000 και πλέον περσινές συμμετοχές.

Με μήνυμα «Τρέχουμε όλοι μαζί με άλλον αέρα» ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης αναφερόμενος στην συνέχεια του θεσμού και της χορηγικής συνεργασίας αναφέρθηκε στη σπουδαία συνεργασία των φορέων τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης τόσο με το ΣΕΓΑΣ όσο και τη WIND και συμπλήρωσε: «Με μεγάλη χαρά η WIND στηρίζει για 3η χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα RUN Greece. Φιλοδοξούμε για άλλη μια χρονιά όλοι οι φορείς να συνεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παρακινήσουμε τους ανθρώπους να ασχοληθούν με το μαζικό αθλητισμό και ταυτόχρονα με τη συμμετοχής τους να  ευαισθητοποιηθούν απέναντι σε κοινωνικές ομάδες του τόπου τους που έχουν ανάγκη. Η WIND μέχρι σήμερα έχει προσφέρει 68.000€ σε 11 φορείς στο πλαίσιο του συγκεκριμένου θεσμού και φέτος θέλουμε να χαρίσουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται».

Στο πλαίσιο της συνολικής διοργάνωσης του RunGreece, η WIND καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας για τη διεξαγωγή των Αγώνων Δρόμου και στις 6 πόλεις, προσφέροντας υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής τηλεφωνίας και Internet. Αλλά και τα καταστήματα WIND στις αντίστοιχες πόλεις «τρέχουν» στο ρυθμό των αγώνων με αποκλειστικές προσφορές για όλους σε κινητή, σταθερή, ίντερνετ αλλά και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας σε μοναδικές τιμές. “

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα δωρεά του ΙΣΝ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ανανεώνει την υποστήριξή του προς το ΚΠΙΣΝ με νέα δωρεά ύψους έως €30 εκατομμυρίων για τα επόμενα 3 χρόνια
17ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Παράταση εγγραφών
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο