Ξεκινούν οι εγγραφές για το Μέτσοβο

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου ξεκινούν οι εγγραφές για τους αγώνες «Ursa Trail» και «Τρέχοντας στα χνάρια της Αρκούδας».

Share

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου ξεκινούν οι εγγραφές για τους αγώνες «Ursa Trail» και «Τρέχοντας στα χνάρια της Αρκούδας» και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 20 Απριλίου.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Μαΐου με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία Μετσόβου στα 1.150 μ. υψόμετρο.

Οι συμμετέχοντες αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον μεγάλο και πιο απαιτητικό αγώνα «Ursa Trail» μήκους 40χλμ. και 2.800μ. υψομετρικής  διαφοράς (κόστος συμμετοχής 25 €) ή «Στα Χνάρια της Αρκούδας» μήκους 18χλμ. και 950μ. (κόστος συμμετοχής 15 €).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσους ολοκληρώσουν την εγγραφή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες με όριο συμμετεχόντων 400 αθλητές για κάθε αγώνα.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: www.metsovorace.gr.

Εκτός από την πανέμορφη φύση οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν στα βελτιωμένα μονοπάτια και να θαυμάσουν τις εικαστικές παρεμβάσεις σε τμήματα της διαδρομής που με την στήριξη της πινακοθήκης Ε. Αβέρωφ δημιούργησαν ο καταξιωμένος γλύπτης και καθηγητής Γιώργος Χουλιαράς μαζί με ομάδα τελειόφοιτων και απόφοιτων της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα που  στηρίζουν για τρίτη χρονιά την προσπάθεια των διοργανωτών είναι: ο Δήμος Μετσόβου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μετσόβου, το Πίχτειο Κληροδότημα, το κατάστημα αθλητικών ειδών Fifth Element, το Κατώγι Αβέρωφ και η Πινακοθήκη Αβέρωφ, το Ίδρυμα Τοσίτσα, και πολλές επιχειρήσεις της περιοχής με προϊόντα και χορηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2023: Οι οδηγίες
Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί πριν την εκκίνηση
Η παρουσία της Puma στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Καραΐσκος, Σταμούλης και Πετρουλάκης έδωσαν το δυναμικό παρών την Κυριακή 19 Μαρτίου
Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης στο Μαραθώνιο της Ρόδου
Ο μεγάλος νικητής του Μαραθώνιου της Αθήνας Χαράλαμπος Πιτσώλης θα συμμετέχει στον Μαραθώνιο της Ρόδου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο