Τρέξε κι εσύ στην πιο ασφαλή νυχτερινή διαδρομή με το νέο Ford Mondeo

Η νυχτερινή προπόνηση είναι ιδανική μόνο όταν νιώθεις απόλυτα ασφαλής στο δρόμο. Μόνο όταν ο φωτισμός είναι επαρκής μπορείς να αφοσιωθείς στην επίδοσή σου. Η Ford Motor Hellas, αλλάζει τα δεδομένα διοργανώνοντας τις πρώτες Light Running νυχτερινές προπονήσεις 5 χλμ., με τη βοήθεια του νέου Ford Mondeo και των Dynamic LED προβολέων του.

Share

Η νυχτερινή προπόνηση είναι ιδανική μόνο όταν νιώθεις απόλυτα ασφαλής στο δρόμο. Μόνο όταν ο φωτισμός είναι επαρκής μπορείς να αφοσιωθείς στην επίδοσή σου.

Η Ford Motor Ελλάς, αλλάζει τα δεδομένα διοργανώνοντας τις πρώτες Light Running νυχτερινές προπονήσεις 5 χλμ., με τη βοήθεια του νέου Ford Mondeo και των Dynamic LED προβολέων του.

Χάρη στην τεχνολογία τους οι προβολείς αυτοί ακολουθούν την πορεία του δρόμου ενισχύοντας την ορατότητα στις στροφές, προσφέροντας τον ιδανικό φωτισμό σε κάθε οδικό περιβάλλον. Έμπειροι αλλά και αρχάριοι δρομείς θα μπορέσουν να τρέξουν με ασφάλεια πίσω από το νέο Ford Mondeο προτείνοντας έτσι έναν νέο και πρωτότυπο τρόπο βραδινής προπόνησης.

Τα επόμενο Ford Mondeo Light Running event θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/4 στη Γλυφάδα, στις 8:30 μ.μ.
Μπες στο http://mondeo.lightrunning.gr, δήλωσε συμμετοχή, δέσε τα κορδόνια σου και άσε το νέο Ford Mondeo να ηγηθεί της πιο πρωτότυπης και ασφαλής νυχτερινής προπόνησης.

Επιπλέον, μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει ένα Test Drive Weekend μαζί με το νέο Ford Mondeo στα Τρίκαλα με δωρεάν διαμονή για 2 άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΟΜ.Α.Κ Καλαμαριάς στον 11ο Χορτιάτη Trail Run
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΑμεΑ στον 17ο Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» αγκαλιάζει όλους τους δρομείς και υποδέχεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΑμεΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο