20.000 δρομείς το νέο μεγάλο ρεκόρ για τη Θεσσαλονίκη

Με ρεκόρ συμμετοχών έληξε η περίοδος εγγραφών για τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Share

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 24.00 έληξε και η παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για τον 10ο Διεθνή Μαραθωνίο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου.

Ο τομέας εγγραφών της οργανωτικής επιτροπής εργάζεται ώστε εντός του επόμενου 48ωρου να ολοκληρωθεί το αρχείο των συμμετεχόντων σε όλους τους Δρόμους του Αγωνιστικού Προγράμματος, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να αγγίξει και ίσως να ξεπεράσει τις 20.000. Ο ακριβής αριθμός συμμετεχόντων δρομέων θα ανακοινωθεί σε δύο ημέρες.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους με την συμμετοχή τους θα τιμήσουν την διοργάνωση και ανανεώνει το ραντεβού της με τους δρομείς την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στο κέντρο υποδοχής (Registration centre) στο περίπτερο 7 της ΔΕΘ-HELEXPO για την παραλαβή του αγωνιστικού εξοπλισμού.

Μετά 10 χρόνια Μαραθώνιας εμπειρίας, οι ανθρωποι της διοργάνωσης, η Οργανωτική και Τεχνική Επιτροπή της και οι 1700 εθελοντές της, υπόσχονται ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την υποδοχή και υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων, οι οποίοι με την αθρόα συμμετοχή τους δημιούργησαν ένα ακόμα πολύ μεγάλο ρεκόρ.

Ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.


Μεγαλύτερη συμμετοχή η ομάδα της ING Ελλάδος
Η ομάδα της ING Ελλάδος (που σύντομα μετονομάζεται σε ΝΝ Hellas), Μεγάλου Χορηγού της διοργάνωσης, αναδεικνύεται ως η πολυπληθέστερη Running Team που συμμετείχε ποτέ σε αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα.
Με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 2600 σε όλους τους Δρόμους της διοργάνωσης, τα μέλη της ING Running Team αποτελούν τους καλύτερους εκφραστές της φιλοσοφίας Live Well, η οποία χαρακτηρίζει όλες τις επικοινωνιακές ενέργειες της ING και προωθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της πρόληψης και του αθλητισμού.
Η καινοτομία της ING Ελλάδος, να επενδύσει για πρώτη φορά σε αυτήν τη φιλοσοφία με τη δημιουργία Running Team αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματική, έχοντας ήδη ξεχωρίσει ανάμεσα σε ήδη επιτυχημένες ομάδες άλλων εταιριών.
Ελπίζουμε, το αποτέλεσμα των προσπαθειών των στελεχών της ING, να αποτελέσει το εφαλτήριο για ανάλογες δράσεις, περισσότερο ανθρωποκεντρικές και άλλων μεγάλων εταιρειών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα δωρεά του ΙΣΝ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ανανεώνει την υποστήριξή του προς το ΚΠΙΣΝ με νέα δωρεά ύψους έως €30 εκατομμυρίων για τα επόμενα 3 χρόνια
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 25-26 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων σε όλη την Ελλάδα των ημερών Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Μαρτίου
Με επιτυχία ο 12ος Τaygetos Challenge
Πάνω από 700 αθλητές συμμετείχαν στην 12η χρονιά του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο