Η εταιρεία Παπαδοπούλου Χρυσός Χορηγός στο 2ο “Hydra’s Trail Event”

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. συνεχίζει να στηρίξει μεγάλα δρομικά event.

Share

Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., δίνει το παρών και φέτος στο ξεχωριστό αθλητικό γεγονός Hydra’s Trail event 2015 συμμετέχοντας ως Χρυσός Χορηγός, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πεποίθηση της αξίας της σωματικής άσκησης σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή.
Οι αγώνες ορεινού τρεξίματος πραγματοποιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε ένα από τα πιο αγαπητά νησιά του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα, στις 4 και 5 Απριλίου 2015.

Η εταιρεία Παπαδοπούλου προσκαλεί όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο ή ακόμα και όσους ξεκίνησαν πρόσφατα να ασχολούνται με αυτό, στα ιδιαίτερα ορεινά μονοπάτια του νησιού να ζήσουν μοναδικές αγωνιστικές στιγμές δηλώνοντας συμμετοχή σε μία από τις πέντε (5) ξεχωριστές διαδρομές. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις παρακάτω διαδρομές: 
(α) Downhill: η πιο γρήγορη κούρσα στο ορεινό τρέξιμο, ένας αγώνας για όσους πραγματικά ξέρουν να τρέχουν στα μονοπάτια.
(β) Run & Fun: διαδρομή τύπου urban (city trail), απευθύνεται σε όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από το γραφικό αστικό ιστό του νησιού.
(γ) Rock Race:  απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαύσουν τις ορεινές ομορφιές της Ύδρας αλλά δεν έχουν την κατάλληλη προετοιμασία για να συμμετέχουν στην μεγάλη διαδρομή.
(δ) Eros Mountain Trail: καθαρά αγωνιστική διαδρομή με ποικιλία στο τερέν.
(ε) Juniors Mini Race: διαδρομή σχεδιασμένη για τους μικρούς μας φίλους, ιδανική για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια και να εμψυχώσουν τα παιδιά στο αθλητικό τους ξεκίνημα.

Τα Digestive BARS Παπαδοπούλου, ένα θρεπτικό, υγιεινό και απολαυστικό snack on the go σε 6 υπέροχες γεύσεις, θα προσφέρονται στους αθλητές σε διαφορετικά σημεία κατά μήκος της αγωνιστικής διαδρομής για περισσότερη ενέργεια, δύναμη και ζωντάνια. Άλλωστε, το βασικό συστατικό της επιτυχίας ενός αθλητή είναι η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Παράλληλα, πολλές εκπλήξεις από την εταιρεία Παπαδοπούλου θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να προσφέρουν στιγμές χαράς και απόλαυσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από το ποσό των συμμετοχών θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχών, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: hydrastrail.gr

Για να πάρετε μία… γεύση από το Hydra’s Trail 2014 πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξαμε με το UNDER ARMOUR HOVR Machina 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της UA
Η ΟΜ.Α.Κ Καλαμαριάς στον 11ο Χορτιάτη Trail Run
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
Η SIXT Premium Mobility Sponsor του αγώνα «RACE FOR AUTISM»
Μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο