Παράλληλες εκδηλώσεις στον 2ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί ομιλιία με θέμα «Πέρα από το Σώμα: Μία σύντομη ιστορία του Μαραθωνίου, Αρχαίου και Σύγχρονου».

Share

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους στην  ομιλία του κ. Charles Stocking και του κ. Δημοσθένη Ταμπάκου, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, ώρα 12:00, στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, στην πλατεία Φιλελλήνων.

Η ομιλία θα έχει θέμα: «Πέρα από το Σώμα: Μία σύντομη ιστορία του Μαραθωνίου, Αρχαίου και Σύγχρονου».

Ο κ. Charles Stocking, είναι Επίκουρος Καθηγητής Κλασικών Σπουδών στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικού Οντάριο στον Καναδά και συνεργάτης του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard.

Ο κ. Δημοσθένης Ταμπάκος, είναι Χρυσός Ολυμπιονίκης και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

H ομιλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του συνοδεύουν κάθε χρόνο τον Μαραθώνιο Ναυπλίου και συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ) 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου 2η ημέρα - Αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε την 2η ημέρα των αγώνων
SNF Nostos Run 2022 - Αποτελέσματα
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων 6 & 10χλμ.
Αποτελέσματα από τους αγώνες από 23-26 Ιουνίου
Δείτε αποτελέσματα από όλους τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο