Αγώνας αγάπης στο Ηράκλειο

Έγινε το 1ο LoveRun στην Κρήτη

Share

Με φόντο το επιβλητικό Ενετικό Φρούριο του Κούλε, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου πραγματοποίησε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου το 1ο LoveRun στην Κρήτη. Η διοργάνωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία  προσέλκυσε το ενδιαφέρον δεκάδων νέων δρομέων που για πρώτη φορά ήρθαν  σε επαφή με το δρομικό κίνημα έχοντας στο πλευρό τους, το ταίρι τους, το  φίλο/η τους ή το παιδί τους.

Η ιδιαιτερότητα του LoveRun είναι ότι οι δρομείς τρέχουν σε ζευγάρια  
δεμένοι με το ‘’Κόκκινο Νήμα της Μοίρας’’. Ο μύθος λέει ότι ’Ένα αόρατο  κόκκινο νήμα συνδέει αυτούς που είναι γραφτό να συναντηθούν, ανεξαρτήτως χρόνου, τόπου ή περίστασης. Το μαγικό αυτό νήμα, μπορεί να τεντωθεί να  μπερδευτεί αλλά ποτέ δεν σπάει’’. Με αυτό το νήμα δεκάδες ζευγάρια όλων των ηλικιών διένυσαν μια διαδρομή 4.000 μέτρων κατά μήκος της παραλιακής  Λεωφόρου του Ηρακλείου, εκδηλώνοντας την αγάπη τους για το τρέξιμο.
Η παραλιακή του Ηρακλείου πλημμύρισε από τους δρομείς του LoveRun που έτρεξαν ή περπάτησαν τη μοναδική διαδρομή στέλνοντας μήνυμα αγάπης αλλά και προσφοράς αφού η συμμετοχή τους στήριξε οικονομικά το Κέντρο Ειδικών Παιδιών ¨ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ¨. Μάλιστα οι συμμετοχές παιδιών του Κέντρου στο  Δρόμο Υγείας έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση επιβεβαιώνοντας  ότι η δύναμη της θέλησης μπορεί να καταφέρει πολλά.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ελεύθερου τρεξίματος χωρίς χρονομέτρηση σε  ζευγάρια που τους ενώνει ένας δεσμός Αγάπης, μεταφορικά αλλά και  κυριολεκτικά έδωσε επίσης τη δυνατότητα σε πολλούς Ηρακλειώτες να  γνωρίσουν από κοντά την δράση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, ο  οποίος έχει κάνει δυναμική εμφάνιση στα αθλητικά δρώμενα της Κρήτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο