Δυναμικά ξεκίνησε το Πρωτάθλημα Νέων by Salomon

Με νικητές τους Πασχάλη και Γερακάκη έγιναν οι δύο πρώτοι αγώνες του Πρωταθλήματος Νέων by Salomon.

Share

Με νικητές τους Πασχάλη Αλέξανδρο και Ακύλα Γερακάκη έγιναν οι δύο πρώτοι αγώνες του Πρωταθλήματος Νέων by Salomon.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Το φετινό Πρωτάθλημα ξεκίνησε δυναμικά με δύο πολύ όμορφους αγώνες την Κυριακή 1η Μαρτίου.
Ο πρώτος αγώνας έγινε στον Χορτιάτη. Το συναρπαστικό χειμωνιάτικο σκηνικό, με πολλά νερά και σε μερικές περιπτώσεις απίστευτη λάσπη, έδωσαν το απαραίτητο «αλατοπίπερο» στον αγώνα, και όλα αυτά μόλις 15 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Στη γραμμή της εκκίνησης στάθηκαν 256 αθλητές, μέσα σε βροχερό καιρό να απολαύσουν την απαιτητική διαδρομή των 22 χλμ. με θετική υψομετρική 1100 μέτρα, μόλις.
Πρώτος τερμάτισε ο Πασχάλης Αλέξανδρος (OLYMPUS TRT) με χρόνο 2.17.46 πραγματοποιώντας πολύ δυνατή κούρσα, με δεύτερο τον Χατζηλάμπρου Θεοδόση (SPORTCLUB HORTIATIS) με χρόνο 2.20.45, ενώ στην τρίτη θέση ακολούθησε ο Στραγάλης Σταύρος με χρόνο 2.54.40.

Αρκετά νοτιότερα και συγκεκριμένα στο χωριό Μύθοι της Κρήτης είχαμε τον αγώνα Μινωικό Μονοπάτι Μύθων όπου 76 αθλητές συμμετείχαν στην πολύ όμορφη διαδρομή των 26 χλμ. 
Πρώτος τερμάτισε ο Ακύλας Γερακάκης (ΝΑΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ) με χρόνο 2.58.41 και πολύ κοντά, στη δεύτερη θέση ο Γεώργιος Βαλσάμης (ΝΑΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ) με χρόνο 2.59.29. Η Καλλιόπη Καρανίκα με χρόνο 4.00.02 τερμάτισε στην τρίτη θέση και χαιρόμαστε να βλέπουμε νέες κοπέλες να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στους ορεινούς αγώνες.

Να θυμίσουμε πως στο Πρωτάθλημα, έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι γεννήθηκαν το 1994 και νωρίτερα, αποτελείται από 15 αγώνες συνολικά σε όλη την Ελλάδα και για να πάρει κατάταξη ένας αθλητής πρέπει να συμμετάσχει σε τουλάχιστον 4 από αυτούς ενώ στην περίπτωση που κάποιος αθλητής τρέξει σε περισσότερους αγώνες θα ληφθούν υπόψη τα 4 καλύτερα αποτελέσματά του. 
Επόμενος αγώνας στην Καρδαμύλη, την Κυριακή 22 Μαρτίου με τη διαδρομή Experience των 20 χλμ.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε οργανωτές και συμμετέχοντες και αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την εξέλιξη του Πρωταθλήματος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο