#IGNITEATHENS

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό #IGNITEATHENS και κέρδισε το ολοκαίνουριο PUMA IGNITE

Share

Τρέξε πρώτος με το νέο running μοντέλο της PUMA σε μία προπόνηση στο κέντρο της Αθήνας.

Δοκίμασε το PUMA IGNITE, την επιλογή του Usain Bolt, του πιο γρήγορου ανθρώπου στον πλανήτη, και ζήσε μια μοναδική δρομική εμπειρία.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα και μπες στην κλήρωση για να λάβεις μέρος στο #IGNITEATHENS.

Όλοι όσοι ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα συμμετέχουν στην κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν οι 6 τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, και βέβαια να αποκτήσουν το νέο running μοντέλο της PUMA IGNITE, σε μια ξεχωριστή προπόνηση στο κέντρο της Αθήνας με γνωστούς αθλητές και με την προπονητική ομάδα του Runner Magazine, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Μαρτίου.

Πάτησε εδώ για να δηλώσεις συμμετοχή

Γνωρίστε το νέο PUMA IGNITE

Το IGNITE είναι το κορυφαίο running παπούτσι της PUMA, εξαιρετικά άνετο και ανθεκτικό.

Το PUMA IGNITE σου δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις στο μέγιστο την ενέργεια που βάζεις σε κάθε βήμα!

Αυτό που δίνει δύναμη σε κάθε διασκελισμό είναι το IGNITE foam, το πατενταρισμένο αφρώδες υλικό της PUMA το οποίο προσφέρει μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και προστασία.

Στρατηγικά τοποθετημένο στη φτέρνα του παπουτσιού, το ForEverFoam, είναι ένα υλικό υψηλής τεχνολογίας που προέρχεται από την αυτοκινητοβιομηχανία και είναι υπεύθυνο για την ομοιόμορφη κατανομή των δυνάμεων που αναπτύσσονται σε κάθε πάτημα, μειώνοντας σημαντικά την καταπόνηση του ποδιού.

Το υλικό αυτό προσθέτει παράλληλα εξαιρετική ανθεκτικότητα δημιουργώντας μια σημαντική καινοτομία στην κατηγορία running.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣTO MAXIMUM
Το υλικό IGNITE FOAM τοποθετημένο σε όλο το μήκος της ενδιάμεσης σόλας επιστρέφει ενέργεια προσφέροντας μέγιστη απορρόφηση των κραδασμών.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
IGNITE FOAM: προσφέρει κορυφαία άνεση στα σημεία που τη χρειάζεσαι περισσότερο.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΤΟΧΗ
ForEverFoam: Στρατηγικά τοποθετημένο στη φτέρνα, για να διανέμει ομοιόμορφα τους κραδασμούς προσφέροντας επιπλέον αντοχή.

Όροι διαγωνισμου

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών. Αποκλείονται από τον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στις εταιρείες All About Running και Sportswind καθώς και οι συγγενείς τους μέχρι Α’ βαθμού.

Οι ενδιαφερόμενοι, για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής το ονοματεπώνυμο, το φύλο, την ηλικία, το τηλέφωνο και την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας καθώς και το μέγεθος παπουτσιού, ενώ με την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους, δηλώνουν ότι αποδέχονται το σύνολο των όρων του διαγωνισμού.

Όλοι όσοι ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα συμμετέχουν στην κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν οι 6 τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, και βέβαια να αποκτήσουν το νέο running μοντέλο της PUMA IGNITE, σε μια ξεχωριστή προπόνηση στο κέντρο της Αθήνας με γνωστούς αθλητές και με την προπονητική ομάδα του Runner Magazine, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Μαρτίου.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στην σελίδα www.facebook.com/pumagreece στην ιστοσελίδα www.runnermagazine.gr και σε συνεργαζόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα δώρα, θα παραδοθούν στους νικητές την ημέρα της προπόνησης σε σημείο και ώρα που θα ανακοινωθούν στους νικητές

Οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα δημοσίευσης υλικού (φωτογραφίες, βίντεο κ.ά.) στα μέσα που συνεργάζονται με αυτόν (έντυπα, ιστοσελίδες, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.). H Sportswind A.E. έχει δικαίωμα χρήσης του υλικού στην ιστοσελίδα της καθώς και σε δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης όλοι όσοι συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσουν υπεύθυνα ότι έχουν υποστεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιείς για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα καθώς και ότι αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής της προπόνησης, ή κατά τη διάρκειά της, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους στην προπόνηση. Επιπλέον ότι παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους. Τέλος δηλώνουν ότι δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από την προπόνηση, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο