Κλήρωση θέσεων για τον Olympus Marathon 2015

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών για συμμετοχή στον Olympus Marathon 2015 η διοργάνωση αποφάσισε να προβεί σε κλήρωση συγκεκριμένου αριθμού θέσεων.

Share

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών για συμμετοχή στον Olympus Marathon 2015 η διοργάνωση αποφάσισε να προβεί σε κλήρωση συγκεκριμένου αριθμού θέσεων.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Οι εγγραφές του ΟΜ-2015 ολοκληρώθηκαν στις 28/2/2015.
Αυτό όμως που έχει καταγραφεί από πολλούς αθλητές είναι το παράπονο για το ότι η καθυστερημένη αλλαγή των κριτηρίων τους στέρησε την δυνατότητα να εγγραφούν και να λάβουν μέρος στον ΟΜ-2015.
Το διοικητικό συμβούλιο του Οlympus Marathon αναγνωρίζοντας το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησε αρκετούς αθλητές, αποφάσισε να προβεί στην κλήρωση ορισμένων θέσεων συμμετοχής στον αγώνα.
Στην κλήρωση αυτή θα συμμετέχουν όσοι αθλητές συμπληρώσουν τα κριτήρια εγγραφής στον ΟΜ, με αγώνες που θα γίνουν μέχρι τα τέλη Μαΐου 2015.
Επειδή υπάρχουν αρκετοί αγώνες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31/5/2015 στην Ελλάδα, παρέχεται η δυνατότητα σε όσους αθλητές το επιθυμούν να συμπληρώσουν τα κριτήρια προκειμένου να εγγραφούν στην λίστα της κλήρωσης.
Με την απόφαση αυτή θεωρούμε ότι αποκαθίσταται σε μεγάλο βαθμό η αδικία που κάποιοι αθλητές ένοιωσαν.
Η κλήρωση θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.
Ο ακριβής αριθμός των θέσεων που θα δοθούν καθώς και οι λεπτομέρειες για το πότε και που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 15 Μαρτίου 2015».

Περισσότερες πληροφορίες για τον Olympus Marathon 2015 στην ιστοσελίδα www.olympus-marathon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΟΜ.Α.Κ Καλαμαριάς στον 11ο Χορτιάτη Trail Run
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 25-26 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων σε όλη την Ελλάδα των ημερών Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Μαρτίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο