Παρουσίαση ντοκιμαντέρ «Ο πρώτος μου μαραθώνιος»

Το Σάββατο 7 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Ο πρώτος μου μαραθώνιος» από την Χάιντι Διακουμοπούλου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Share

Το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Ο πρώτος μου μαραθώνιος» από την Χάιντι Διακουμοπούλου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται όλη την «Oδύσσεια» του «υποψήφιου – Μαραθωνοδρόμου». Τα γυρίσματα κάλυψαν στιγμιότυπα όλου του εννιάμηνου προγράμματος της προπόνησης και του αγώνα της Χάιντι Διακουμοπούλου.
Όπως δηλώνει η δημιουργός «42.196…, λόγοι προσπάθειας, αγωνίας, προπόνησης, στέρησης, ελπίδας πίστης σε ένα και μοναδικό όραμα τον ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ. Μια ομάδα ανθρώπων με την επίβλεψη αξιόλογων συντελεστών (προπονητής κ Νίκος Πολιάς και οι συνεργάτες του) από διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, διαφορετική οικογενειακή κατάσταση τολμούν να μοιραστούν το όνειρο. Τολμούν να γευτούν την ιστορία μέσα από τα χιλιόμετρα του Κλασσικού και πλέον Αυθεντικού Μαραθωνίου.
Σας καλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας σε αυτό το οδοιπορικό, μακράς διαδρομής και μάχης με το χρόνο, την καταπόνηση, τον χειρότερο «εαυτό μας» και επιτέλους τη δικαίωση  τη μία και μοναδική θέα του Καλλιμάρμαρου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2023: Live αναμετάδοση
Live αναμετάδοση από το LiveCoverage.gr & οι νικητές των δώρων
Η ΟΜ.Α.Κ Καλαμαριάς στον 11ο Χορτιάτη Trail Run
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο