Το Μαρούσι βγήκε στους δρόμους (+Φωτογραφίες)

Με απόλυτη επιτυχία οι Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης”

Share

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν για 2η χρονιά στο Μαρούσι οι Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης” στη μνήμη του πρώτου ολυμπιονίκη του μαραθωνίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες 5 και 10 χλμ. καθώς και διαδρομή μικρότερης απόστασης για τα παιδιά.

Από νωρίς το πρωί ο χώρος του Δημαρχείου Αμαρουσίου άρχιζε να πλημμυρίζει κόσμο που ήρθε για να λάβει μέρος σε έναν από τους αγώνες του προγράμματος. Ωστόσο, αρκετοί δρομείς είχαν παραλάβει τα πακέτα συμμετοχής τους από το κατάστημα RUNNER STORE στο Golden Hall την προηγούμενη ημέρα.

Πρώτο ξεκίνησε το αγώνισμα των 10 χλμ. στις 10:00 με περισσότερους από δρομείς να στέκονται στη γραμμή της αφετηρίας και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη να δίνει την εκκίνηση. Στη συνέχεια έγιναν οι αγώνες των παιδιών ενώ στις 11:20 δόθηκε η εκκίνηση στην απόσταση των 5 χλμ.

Συνολικά, οι συμμετοχές άγγιξαν τις 1.000 με δρομείς όλων των ηλικιών να περνούν ένα όμορφο πρωϊνό και να τρέχουν στους δρόμους της πόλης που για μία ακόμα φορά έδειξε το αθλητικό της πρόσωπο.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τις απονομές και τους νικητές να παραλαμβάνουν τα μετάλλιά τους.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

[!%ARTICLE_MODULE_ID:426:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ: ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!
Ανοικτές Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2022
Αποτελέσματα από τους αγώνες από 23-26 Ιουνίου
Δείτε αποτελέσματα από όλους τους αγώνες
Νέο RUNNER MAGAZINE 132
Ανανέωσε τη σχέση σου με το τρέξιμο αυτό το καλοκαίρι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο