Συνεργασία Saucony και Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Η Saucony και ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος Αθήνας ενώνουν τις δυνάμεις τους και εγκαινιάζουν μια νέα περίοδο συνεργασίας.

Share

Η Saucony, εταιρία με καινοτομία και τεχνολογική υπεροχή, είναι ο επίσημος υποστηρικτής του Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, ενός θεσμού που έχει αγαπηθεί από τους δρομείς όσο λίγοι αγώνες και που από φέτος ξεκίνησε να προσελκύει και δρομείς από Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς προορισμούς.

Δρομείς από 30 και πλέον χώρες θα ταξιδέψουνπροκειμένου να συμμετάσχουν μαζί μας στους αγώνες την Κυριακή 26 Απριλίου 2015!

Η Saucony, πάντα πιστή στις μεγάλες διοργανώσεις , θα βρεθεί δίπλα στον 6ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο μία διοργάνωση που  φέτος με το σύνθημα:

«Τρέχω & Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου! Δράση για το Διαβήτη και την Παχυσαρκία. ΤΩΡΑ!», στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, στην πρόληψηδιάγνωση και αντιμετώπισητου Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας, αλλά και στην ανάγκη να οδηγήσουμε όλο και περισσότερους Έλληνες στη σημασία της καθημερινής άσκησης και άθλησης.
Η Saucony γνωρίζει πως μία καλή μέρα είναι η μέρα που πάμε για τρέξιμο και πάντα σε αυτό στοχεύει. Να παρακινήσει τον κόσμο να τρέξει. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως να στηρίζει τους δρομείς για να κάνουν αυτό που αγαπάνε περισσότερο.  Να τρέχουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα δωρεά του ΙΣΝ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ανανεώνει την υποστήριξή του προς το ΚΠΙΣΝ με νέα δωρεά ύψους έως €30 εκατομμυρίων για τα επόμενα 3 χρόνια
Η ΟΜ.Α.Κ Καλαμαριάς στον 11ο Χορτιάτη Trail Run
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΑμεΑ στον 17ο Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» αγκαλιάζει όλους τους δρομείς και υποδέχεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΑμεΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο