Mαγγίνας και Κεφαλά μεγάλοι νικητές στον ανώμαλο

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το Πανελλήνιο ανωμάλου

Share

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στην Πηγή Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Δήμος Μαγγίνας επιστρέφοντας στην κορυφή του βάθρου.

Ο Μαγγίνας κέρδισε εύκολα τα 10 χλμ. των ανδρών τερματίζοντας σε 30:48 αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Χριστόφορο Μερούση σε 31:25 και τρίτο τον Κώστα Πούλιο σε 31:45.

Ακολούθησαν ο Χρήστος Καλλίας με τους Γιώργο Μίνο και τον Ιάσωνα Ιωαννίδη ενώ την οχτάδα έκλεισαν ο Δημήτρης Καλλιακούδης και ο Κυριάκος Συμηριώτης.

Το χαρακτηριστικό φέτος ήταν ο μικρός αριθμος συμμετοχών αφού τερμάτισαν τον αγώνα μόλις 68 δρομείς.

Στις γυναίκες η Τίνα Κεφαλά έκανε δυναμική επιστροφή κερδίζοντας την κούρσα των γυναικών μετά από καιρό αποχής από τα Πανελλήνιο πρωταθλήματα. Η Κεφαλά τερμάτισε πολύ άνετα πρώτη σε 27:59 αφήνοντας σχεδόν ένα λεπτό πίσω την Ουρανία Ρέμπουλη σε 28:43. Τρίτη ήταν η Γιώτα Βλαχάκη σε 29:56.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες η επιβλητική επικράτηση του Μάρκου Γκούρλια στα 8 χλμ. των νέων. Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών όπου συμμετείχαν μόλις 16 αθλήτριες πρώτη ήταν η Γεωργία Σταμούλη σε  22:34.

Στους εφήβους πρώτος ήταν ο Σπύρος ιατρόπουλος και στις νεανίδες η Άναστασία Μαρινάκου ενώ στις μικρότερες κατηγορίες μεγάλοι νικητές ήταν ο Χρήστος Παπούλιας στους παίδες και η Ιωάννα Τριανταφύλλη στις κορασίδες.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο