Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου την Κυριακή

Oι καλύτεροι Έλληνες δρομείς τρέχουν στα Τρίκαλα

Share

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος με τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και Ελληνίδων δρομέων των αποστάσεων. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα και φέτος στην πίστα της περιοχής Σκαμνιές έξω από τα Τρίκαλα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει κούρσες για τις κατηγορίες Ανδρών- Γυναικών, Ανδρών Β΄- Γυναικών Β΄, Εφήβων- Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.

Έτσι, στα Τρίκαλα θα βρεθούν εκατοντάδες αθλητές που ανήκουν στη δύναμη του ΣΕΓΑΣ στις παραπάνω ηλικιακές κατηγορίες. Στους άνδρες αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για τη νίκη με τους Δήμο Μαγγίνα, Κώστα Γκεαλούζο, Μιχάλη Παρμάκη, Χρήστο Καλλία, Κώστα Πούλιο κ.ά να προβάλλουν ως τα σημαντικότερα φαβορί. Στις γυναίκες, η περσινή νικήτρια Σοφία Ρήγα θα απουσιάσει όμως θα λάβουν μέρος άλλες σημαντικές δρομείς όπως η Μάγδα Γαζέα και η Τίνα Κεφαλά.

Για να δείτε τις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες πατήστε εδώ

Το πρόγραμμα

10:00 4.000μ. Νεανίδων
10:25 3.000μ. Κορασίδων
10:45 6.000μ. Εφήβων
11:15 4.000μ. Παίδων
11:40 10.000μ. Ανδρών
12:35 8.000μ. & 6.000μ. Γυναικών & Γυναικών Β΄
13:20 8.000μ. Ανδρών Β΄

Οι περσινοί νικητές
Πέρυσι στην ίδια διοργάνωση που είχε πραγματοποιηθεί και πάλι στα Τρίκαλα μεγάλος νικητής είχε αναδειχθεί ο Κώστας Γκελαούζος στα 10.000 μ. των ανδρών με χρόνο 30:34 ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Σοφία Ρήγα. Στην κατηγορία των νέων ανδρών νικητής ήταν ο Χαράλαμπος Πιτσώλης ενώ στις νέες το χρυσό μετάλλιο είχε κατακτήσει η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

Στους δρομείς έως και 19 ετών (έφηβοι) πρώτος είχε τερματίσει ο Κώστας Μιγάς από τη Λιβαδειά, αθλητής που το 2013 είχε κατακτήσει το χρυσό στους παίδες και που είναι και φέτος φαβορί στην κατηγορία των εφήβων, ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η νικήτρια της κατηγορίας των νεανίδων. 

Τέλος, ο  Χρίστος Χριστόπουλος και η Ευστρατία Φιάσκα είχαν κερδίσει τις κούρσες των Παίδων και των Κορασίδων αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναβολή 23ου Δρόμου Βουνού «Υμηττός 2023»
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Tο GU Energy Gel «Επίσηµο Ενεργειακό Gel» του 1ου Patras Half Marathon
Η ΟΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την GU Energy Greece
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο