Moναδική εμπειρία η προπόνηση της Salomon και του Runner Store

Ορεινή εξόρμηση με επιτυχία για Salomon και Runner Store

Share

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ορεινή προπόνηση της Salomon και του Runner Store την Καθαρά Δευτέρα στην Πάρνηθα. Όσοι είχαν την τύχη να πάρουν μέρος έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία. Διαβάστε την ανακοίνωση του Runner Store.

“Οι λίγοι τολμηροί που αψήφησαν τη βροχή και το κρύο, και ήρθαν στην προγραμματισμένη προπόνηση-εξόρμηση της Salomon και του Runner Store, είμαστε σίγουροι πως έζησαν μία μοναδική βουνίσια εμπειρία που θα θυμούνται ευχάριστα για πολύ καιρό!

Η βροχή που έπεφτε σταθερά δεν ανησύχησε κανέναν και η ομάδα ξεκίνησε από το τελεφερίκ όπου με την καθοδήγηση του Νίκου Κωστόπουλου, κινήθηκε προς το καταφύγιο Φλαμπούρι σε μία ανάβαση που τα είχε όλα. Λάσπη, χιόνια, ομίχλη και αρκετό αέρα στα πιο εκτεθειμένα κομμάτια. Ιδανικό πεδίο για ανάλυση τεχνικής ανάβασης, τη σημασία της ισορροπίας στο ορεινό τρέξιμο και του απαραίτητου εξοπλισμού για αντίστοιχες συνθήκες.

Το ζεστό τσάι και το τζάκι στο καταφύγιο ζέστανε ευχάριστα την παρέα πριν ορμήσει στην κατηφόρα, δοκιμάζοντας τεχνικές κατάβασης σε χιόνια και λάσπη ενώ τα ρέματα που είχαν ξεχειλίσει πρόσφεραν μοναδικές στιγμές αφού χρειάστηκε να διασχίσουν 5 φορές τα ορμητικά νερά για να κατέβουν το φαράγγι της Χούνης!

Μοναδικές εικόνες που σπάνια συναντάς στην Πάρνηθα και όταν αυτό συμβαίνει νοιώθεις ευλογημένος!

Φτάνοντας στο τέρμα, μετά από 2:30 ώρες πορείας, το χαμόγελο όλων περιέγραφε απόλυτα τα συναισθήματα.

Ήδη ετοιμάζουμε την επόμενη εξόρμηση και ελπίζουμε για ακόμη μία μοναδική εμπειρία. “

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο