Τελευταία νέα από το Pearl Izumi Mountain Cup

Ο τελευταίος αγώνας της σειράς στην Πάρνηθα αυτήν την Κυριακή

Share

Oλοκηρώθηκε η διαδικασία εγγραφών για τον 3ο αγώνα της σειράς Pearl Izumi Mountain Cup στην Πάρνηθα την Κυριακή 1 Μαρτίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής σύμφωνα με τους διοργανωτές έχουν ξεπεράσει τις 400. 

Οι συμμετέχοντες είχαν να επιλέξουν μεταξύ δύο διαδρομών. Τη μεγάλη διαδρομή με μήκος 10,8 χλμ και 430 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς και τη μικρή διαδρομή με μήκος 5,7 χλμ και 175 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Οι διαδρομές εναλλάσσονται συνεχώς μεταξύ μονοπατιών και δασικών δρόμων, με μέτριες κλίσεις και μαλακό έδαφος από τις βροχές των τελευταίων ημερών ενώ το πυκνό δάσος προστατεύει από τον αέρα. Η πρόγνωση, αν και λίγο μακρινή, δείχνει καλό καιρό με συννεφιά και θερμοκρασίες στους 10 βαθμούς.

Οι διοργανωτές ενημερώνουν τους δρομείς που έτρεξαν στον πρώτο αγώνα και επιθυμούν να λάβουν μέρος και στον αγώνα της Κυριακής πως θα συμμετάσχουν με τον ίδιο αριθμό τον οποίο και πρέπει να φέρουν μαζί τους. Πάνω στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να γράψουν τον αριθμό που είχαν στον πρώτο αγώνα. Όσοι έχεουν χάσει ή καταστρέψει τον αριθμό θα πρέπει να ενημερώσουν τους διοργανωτές στέλνοντας e-mail στο www.info@trailproject.gr ώστε να αποκτήσουν νέο αριθμό.

Τέλος, όσοι θα τρέξουν πρώτη φορά φέτος θα παραλάβουν τον αριθμό σας και το τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης από τη γραμματεία, στην οποία θα πρέπει να έρθουν και οι προηγούμενοι συμμετέχοντες ώστε να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
46ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ.
Νέος χώρος, νέα διαδρομή, νέα απόσταση – Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Tο GU Energy Gel «Επίσηµο Ενεργειακό Gel» του 1ου Patras Half Marathon
Η ΟΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την GU Energy Greece
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο