Ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις για τον “5ο Χορτιάτης Trail Run”

Τελευταία νέα από τον αγώνα

Share

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα 5ος Xoρτιάτης Trail Run. Διαβάστε την ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Η διοργάνωση του 5ου Χορτιάτης Trail Run ανακοινώνει τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα. Όπως είχε ανακοινωθεί εξ’ αρχής στην προκήρυξη του αγώνα το όριο συμμετοχών είχε οριστεί στις 300. Αριθμός που συμπληρώθηκε ήδη. Η ανοδική πορεία συνεχίζεται για 5η συνεχόμενη χρονιά, κάτι που δείχνει την αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλει η διοργάνωση κάθε χρόνο για την καλύτερη διεξαγωγή ενός όμορφου αγώνα.

Όσοι αθλητές θέλουν μπορούν να προσέλθουν στην Γραμματεία του αγώνα πριν την εκκίνηση και εφόσον προκύψουν κενές θέσεις να συμμετέχουν.
Απο την Τρίτη 24/2 έως και το Σάββατο 28/2 όσοι αθλητές θέλουν θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους απο το κατάστημα αθλητικών ειδών MOTION (Λεωφ.Γεωργικής Σχολής48,τηλ.2310477800,Δημήτρης Γεωργίου).

Και φέτος ο Χορτιάτης Trail Run θα ανοίξει την αυλαία του πρωταθλήματος νέων της Salomon,μιας εξαιρετικής προσπάθειας που παρακινεί τα νέα παιδιά να μπουν στους αγώνες βουνού.

Οι 8 ημέρες που απομένουν μέχρι τη στιγμή της εκκίνησης, θα είναι η περίοδος της τελικής προετοιμασίας για να υποδεχθούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη συμμετοχή σας.

Μαζί με τους χορηγούς μας: ΤΑΒΕΡΝΑ  ΚΙΟΣΚΙΑ,PERFORMANCE STORE,ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΡΜΕΝ,ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ,ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΟΓΓΟΥ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗ ,και την πολύτιμη βοήθεια τους θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο [email protected] και στο κινητό 6944755232 (Στυλιανός Καιάφας).”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο