Oλυμπιακή λάμψη στον “Βίκος Street Relays” Καλαμάτας

Σημαντικοί Έλληνες πρωταθλητές και ολυμπιονίκες θα πάρουν μέρος στον αγώνα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας

Share

Ολυμπιακή λάμψη θα έχουν οι αγώνες σκυταλοδρομίας της Καλαμάτας που εντάχθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην πανελλαδική σειρά “Βίκος Street Relays”!

Η γιορτή του μαζικού αθλητισμού για το 2015 με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων ξεκινάει από την Καλαμάτα την Κυριακή 1 Μαρτίου και αυτή τη γιορτή θα τιμήσουν με την παρουσία τους Έλληνες Ολυμπιονίκες για άλλη μία φορά!

Πρωταθλητές πρότυπα όπως ο Νίκος Συρανίδης, η Βούλα Κοζομπόλη και η Βούλα Ζυγούρη, οι οποίοι μας έχουν κάνει περήφανους με το ήθος, τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στο ύψιστο αθλητικό γεγονός, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα πάρουν σκυτάλη και θα τρέξουν στην παραλία της Καλαμάτας.

Έτσι ενισχύουν ακόμη περισσότερο το μήνυμα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, ενώ παράλληλα υπηρετούν στο μέγιστο και τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα των σκυταλοδρομιών της Καλαμάτας, που είναι η στήριξη του πολύ σημαντικού έργου που γίνεται από το ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας.

Κοζομπόλη: «Καλούμε όλους του Καλαματιανούς να τρέξουν»
Η Βούλα Κοζομπόλη, Ολυμπιονίκης του πόλο και σημερινή Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κατάγεται από την Καλαμάτα και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον μεγάλο αγώνα δρόμου της πόλης της και όπως τόνισε στην δήλωσή της:

“Η προαγωγή του αθλητισμού, της υγείας και του πνεύματος συνεργασίας και ομαδικότητας είναι από τους βασικούς στόχους του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Στο πλαίσιο αυτό, με μεγάλη χαρά τόσο εγώ προσωπικά όσο και συνάδελφοί μου Ολυμπιονίκες εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών θα συμμετέχουν στις σκυταλοδρομίες της Καλαμάτας. Καλούμε όλους τους Καλαματιανούς να τρέξουν μαζί μας και να στηρίξουν αυτή τη διοργάνωση της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) του νοσοκομείου Μεσσηνίας”.

Μαζί με την Βούλα Κοζομπόλη θα τρέξουν ο χρυσός Ολυμπιονίκης στις καταδύσεις το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Συρανίδης και η Βούλα Ζυγούρη, τέταρτη Ολυμπιονίκης το 2004 στη πάλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο