Τελευταία νέα και πρόγραμμα του 1ου Αγώνα Δρόμου Love Run

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου ο 1ος Αγώνας Δρόμου Love Run στο Ηράκλειο Κρήτης.

Share

Μια μέρα απέμεινε για τον 1ο Δρόμο Υγείας LoveRun 4.000μ. με θέα το Ενετικό Φρούριο Κούλε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο διοργανωτής σύλλογος ΣΔΥ Ηρακλείου καλεί όλους τους δρομείς να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αγάπη αλλά και παράλληλα να αθληθούμε και να προσφέρουμε με τη συμμετοχή μας. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

1# 10:30-11:30
Συγκέντρωση των δρομέων στο χώρο διεξαγωγής του LoveRun (Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, δίπλα από το Marina cafe) για την παραλαβή του πακέτου που περιλαμβάνει το επίσημο T-Shirt της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής και διάφορες εκπλήξεις από τους υποστηρικτές μας.

2# 11:30-12:00
Οδηγίες για τη διαδρομή αλλά και προετοιμασία των δρομέων με την απαραίτητη προθέρμανση αλλά και το ”δέσιμο” με το Κόκκινο Νήμα της Μοίρας.

3# 12:00
Εκκίνηση του 1ου LoveRun 4.000μ. κατά μήκος της παραλιακής Λεωφόρου Ηρακλείου με κατεύθυνση το καρνάγιο και επιστροφή στο Μικρό Κούλε (εκκίνηση-τερματισμός).

4# 13:00
Εκτιμώμενη ώρα τερματισμού και του τελευταίου δρομέα.

5# Ακολουθεί η απονομή των ξεχωριστών χειροποίητων μεταλλίων αλλά και των πιστοποιητικών συμμετοχής σε όλους τους δρομείς.

6# Αναμνηστικές φωτογραφίες από τους φωτογράφους της διοργάνωσης μαζί με μοίρασμα σοκολάτας Lacta σε όλους τους συμμετέχοντες.

7# Δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική από μια τέτοια γιορτή η οποία θα συνοδεύει από την αρχή έως το τέλος την όλη διοργάνωση.

8# Θα ακολουθήσει κλήρωση με πλούσια δώρα για όλους τους συμμετέχοντες επιφυλάσσοντας πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.loverun.gr και της διοργανωτή συλλόγου www.sdyher.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο