Νέες προπονήσεις για την INTERSPORT Running Team powered by adidas

Ξεκινά τις προπονήσεις της για τη νέα χρονιά η INTERSPORT Running Team powered by adidas!

Share

Τις προπονήσεις της ξεκινά για τη νέα χρονιά η INTERSPORT Running Team powered by adidas μαθαίνοντας σε όλους μας ότι το τρέξιμο είναι απλό, αποτελεσματικό και διασκεδαστικό, αρκεί να γίνουν από την αρχή τα σωστά βήματα και, μάλιστα, με τη βοήθεια των ειδικών.

Για τους δρομείς που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα με τη βοήθεια του ειδικού προπονητικού team, θα γνωρίσουν το τρέξιμο μαθαίνοντας από πρώτο χέρι τα μυστικά και αποφεύγοντας τα λάθη του πρωτάρη. Στην ομάδα συμμετέχουν πολλά νέα άτομα που αγαπούν την άθληση και ακολουθούν έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και ζωντάνια.
Για τους έμπειρους δρομείς, το προπονητικό team θα τους βοηθήσει να πετύχουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις!

Για το 2015 η INTERSPORT Running Team προσφέρει την ευκαιρία σε όποιο μέλος της ομάδας το επιθυμεί να θέσει τους προσωπικούς του στόχους στην πρώτη προπόνηση της ομάδας  έτσι ώστε αυτή να προσαρμοστεί στις ανάγκες του και να τον βοηθήσει να τους πετύχει. 

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου και απευθύνονται σε όλους, όποιο και αν είναι το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης.

Γίνε μέλος στο Facebook Group της INTERSPORT Running team powered by adidas για να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα και τις δράσεις της ομάδας. 

Ακόμα, γίνετε μέλος στο Score for More και κέρδισε bonus points από κάθε παρουσία σας στις προπονήσεις, αλλά και πλήθος άλλων αποκλειστικών προνομίων για τα καταστήματα INTERSPORT. 

Η επόμενη συνάντηση, της ομάδας θα πραγματοποιήθεί την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου. 
Σημείο συνάντησης η έξοδος του Σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνης» στο ΟΑΚΑ στις 18:30.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προς αναβολή οι αγώνες δρόμου;
Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους αγώνες του Ιανουαρίου
Αναβάλλεται το 6ο Veikou Trail
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
1η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ 2022
Ευχαριστήριο μήνυμα της Προέδρου του ΣΔΥΑ στους συμμετέχοντες
Back to Top