Το νέο RUNNER 79!

Πολλά και πλούσια θέματα για να τρέχετε περισσότερο, πιο γρήγορα και με ασφάλεια!

Share

Το RUNNER 79 κυκλοφορεί από σήμερα Πέμπτη 19/2 στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης με πολλά και πλούσια θέματα σχετικά με  -τι άλλο;- το τρέξιμο! 

Δείτε τα σημαντικότερα θέματα!

Στις σελίδες του RUNNER’S SPECIAL, του κεντρικού θέματος του RUNNER,  θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε τον… δρόμο σας. Μέσα από τρία διαφορετικά flowcharts και τις ερωτήσεις τους για κάθε εποχή της χρονιάς που ακολουθεί (άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο) θα οδηγηθείτε σε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και θα πάρετε πολύτιμες συμβουλές για να το πετύχετε!

Ο Εργοφυσιολόγος Βαγέλλης Ρουσόπουλος που αποτελεί και νέο μέλος της συντακτικής μας ομάδας παρουσιάζει τα δύο σημαντικότερα είδη προπόνησης, διαλειμματική και συνεχόμενη, αναλύει τις προσαρμογές και τα οφέλη της κάθε μίας και εξηγεί ποια είναι η καλύτερη επιλογή.

Γνωρίζατε ότι ο τρόπος που τρέχετε μπορεί να αλλάξει; Στο προπονητικό θέμα “Βρείτε τα πατήματά σας” θα μάθετε πότε και γιατί αλλάζει το πάτημά σας καθώς και πώς να το αντιμετωπίσετε για να αποφύγετε τους τραυματισμούς.

Η Ειρήνη Χριστάκη, Κλινική Διαιτολόγος – Αθλητική Διατροφολόγος, επισημαίνει τη σημασία της αποκατάστασης μετά την προπόνηση και μέσα από πρακτικές συμβουλές μας κατευθύνει πως να πετύχουμε την καλύτερη αναπλήρωση μετά από τις πιο απαιτητικές μας προπονήσεις, τα Long Run και τις διαλειμματικές!

Ένα ακόμα νέο πρόσωπο στην ομάδα μας είναι ο Χάρης Μήτσης, chef και δρομέας, που σε κάθε τεύχος θα μας παρουσιάζει εύκολες αλλά και ξεχωριστές δρομικές γεύσεις. Σε αυτό το τεύχος προτείνει ένα σούπερ γεύμα αποκατάστασης αλλά κι ένα γευστικό σνακ ενέργειας για πριν τις απαιτητικές προπονήσεις. Καλή σας… όρεξη!

Η προπόνηση στο βουνό είναι ένα μυστήριο ακόμα και για πολλούς έμπειρους Mountain Runners. Όχι πια! Διαβάστε τον προπονητικό οδηγό του τεύχους και δείτε πόσες και ποιες προπονήσεις να κάνετε στο βουνό ανάλογα με τους στόχους, τον χρόνο αλλά και τις διαθέσεις σας!

Τα θέματα ωστόσο δεν σταματούν εκεί στο RUNNER 79. Η Φρόσω Πατσού, Ψυχολόγος – Αθλητική Ψυχολόγος που αποτελεί νέο πρόσωπο στην ομάδα μας, εξηγεί αναλυτικότατα και προειδοποιεί για το πότε η άσκηση γίνεται ψύχωση και τις συνέπειες μίας τέτοιας κατάστασης.

Στις σελίδες του RUNNER 79 θα βρείτε ακόμα ασκήσεις για την καθημερινή σας προπόνηση, παρουσίαση των δρομικών ρολογιών στους νέους δρομείς, τεστ στα τελευταία δρομικά μοντέλα (adidas Ultraboost, Asics Gel Kayano 21, Mizuno Inspire 11, New Balance Zante, και Salomon S-Lab XT 6 Softground), καθώς και τα σημαντικότερα νέα γύρω από τους αγώνες, τις δράσεις και τη δρομική αγορά.

Και φυσικά το Racing Runner, το ένθετο του περιοδικού RUNNER με αποτελέσματα, φωτογραφίες και ανταποκρίσεις από 19 αγώνες τους τελευταίους δύο μήνες στην Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο