Σιδερίδης και Λουκάς νικητές στην Ψάθα – Όλα τα αποτελέσματα

Με τη συμμετοχή πάνω από 230 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ο 11ος Αγώνας 100 χλμ. και ο 5ος Αγώνας 50 χλμ. στην παραλία Ψάθας – Αλεποχωρίου.

Share

Με τη συμμετοχή πάνω από 230 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ο 11ος Αγώνας 100 χλμ. και ο 5ος Αγώνας 50 χλμ. στην παραλία Ψάθας – Αλεποχωρίου. Στη μεγάλη διαδρομή πρώτος τερμάτισε ο αθλητής της Salomon Hellas Νικόλαος Σιδερίδης με 7:32:33 και ακολούθησαν ο Ευάγγελος Γανιάρης της Flying Geese Running Team με 9:01:46 στη δεύτερη θέση και ο Κωνσταντίνος Κοζανίτης της Φλόγας με 9:02:53 στην τρίτη θέση. Πρώτη γυναίκα η Χριστίνα Κιουρέλη που με χρόνο 9:53:48 έλαβε και τhν 14η θέση στη γενική κατάταξη.

Στον αγώνα των 50 χλμ. την πρώτη θέση έλαβε ο αθλητής του ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής, Ιωάννης Λουκάς, με 3:29:00. Ακολούθησαν στη δεύτερη θέση ο Οδυσσέας Μπουζούκας με 3:41:59 και ο Σπύρος Σπυρόπουλος του ΟΜΓ με 4:01:51 στην τρίτη θέση. Πρώτη γυναίκα η Αμαλία Ματθαίου που έλαβε και την 7η θέση στη γενική κατάταξη με 4:22:52.

Για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Ο διοργανωτής σύλλογος ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής δηλώνει σχετικά με την έκβαση του αγώνα:
«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα όλων που συμμετείχαμε στην διοργάνωση του 11ου αγώνα δρόμου 100 χλμ. και του 5ου αγώνα 50 χλμ, στην μνήμη Αλέξανδρου Θεοφανίδη, που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην παράλια ψάθας Αλεποχωρίου, το Σάββατο 14 Φλεβάρη. Παρά το τσουχτερό κρύο σχεδόν σε όλη την ημέρα, αθλητές, εθελοντές, κριτές, γιατροί, αστυνομικοί, όλοι υπερβάλλοντες εαυτούς, με ένα απίστευτο παλμό, συναισθήματα, πείσμα, κατάφεραν έναν ακόμα άθλο, σε αυτή την διοργάνωση. Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια και στους 237 τερματίσαντες και στους 2 αγώνες που είναι και νέο ρεκόρ συμμετοχής, επί συνόλου εγγραφέντων 302, με νέα ρεκόρ τερματισμών (200 εντός χρονικών ορίων και 5 εκτός). Ρεκόρ αποτέλεσε και ο αριθμός συμμετοχής και τερματισμών στις γυναίκες, αλλά και στη διαδρομή των 100 χλμ, από τον Νίκο Σιδερίδη. Πολλά νέα ρεκόρ έγιναν επίσης από τους παλιότερους συμμετέχοντες, αλλά απίστευτη ήταν η συμμετοχή και από νέους και νέες στις υπεραποστάσεις συναδέλφους. Σύμφωνα με τα παραπάνω πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας καταδεικνύει την αυξανόμενη δυναμική του και μπορεί πλέον να συγκαταλέγεται μέσα στους καλύτερους στην κατηγορία των υπεραποστάσεων».

Για να δείτε το πλήρες δελτίο τύπου πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο