Xterra Greece Championship 2015 – Επιστροφή στη Λίμνη Πλαστήρα

Το μεγαλύτερο διεθνές event Off Road Tριάθλου στην Ελλάδα, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, στις 20 Ιουνίου 2015 στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα.

Share

Η Οργανωτική Επιτροπή του XTERRA Greece σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν  την συνδιοργάνωση του 3ου XTERRA Greece Championship στη Λίμνη Πλαστήρα στις 20 Ιουνίου 2015.

Μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, το XTERRA συνδυάζει την κολύμβηση με την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο.

Ο κύριος αγώνας, μέρος του Ευρωπαικού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, περιλαμβάνει 1500m κολύμβηση, 30km ποδηλασία με mountain bike και 10km τρέξιμο.

Όπως και το 2014, στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί και αγώνας XTERRA Sprint, που περιλαμβάνει 750m κολύμβηση, 15km ποδηλασία με mountain bike και 5km τρέξιμο, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε λιγότερο προπονημένους ή αρχάριους αθλητές να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του αγωνίσματος.

Ο φετινός αγώνας σε συνέχεια της περυσινής χρονιάς, θα αποτελέσει και το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cross Triathlon στη χώρα μας σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου.

Το σύνθημα του XTERRA είναι «Ζήσε Περισσότερα» (Live More) ενθαρρύνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων, να δοκιμάσουν, να προσπαθήσουν, να χαρούν τη συμμετοχή, να εξερευνήσουν, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, να παραμείνουν ενεργοί με τον αθλητισμό, να διασκεδάσουν!

Για ακόμα μια χρονιά στον αγώνα θα βρεθούν τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος απο την Ελλάδα και το εξωτερικό και φυσικά πλήθος απο ερασιτέχνες αθλητές που θέλουν να ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία μιας διοργάνωσης που τα 2 προηγούμενα χρόνια, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές τόσο για το αγωνιστικό, όσο και το οργανωτικό της σκέλος.

Στον αγώνα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είτε ώς μεμονωμένοι, είτε ως ομάδες σκυταλοδρομίας αποτελούμενες απο 2-3 αθλητές/αθλήτριες. Για τους κάτω των 18 ετών απαιτείται ενυπόγραφη δήλωση απο τον κηδεμόνα τους.

Περισσότερες πληροφορίες/Δηλώσεις συμμετοχής στο www.xterragreece.com

[!%ARTICLE_MODULE_ID:417:%!]

Λίγα λόγια για το XTERRA στην Ελλάδα
Το XTERRA αποτελεί το μεγαλύτερο brand των multisport events, με διοργανώσεις σε περισσότερες απο 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Παρά το γεγονός ότι μερικοί από τους καλύτερους τριαθλητές, ορεινούς ποδηλάτες, δρομείς και αθλητές περιπέτειας από όλο τον κόσμο αγωνίζονται στο XTERRA, οι αγώνες XTERRA δεν ειναι μόνο γι αυτούς. Είναι για όλους! Το XTERRA είναι ταυτισμένο με την ιδέα της παρέας, της συντροφικότητας, της περιπέτειας, και της προώθησης ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:413:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο