Τελευταία νέα από την Ψάθα

Ρεκόρ συμμετοχών και άλλα νέα λίγο πριν την εκκίνηση των αγώνων

Share

Λίγες μόνο ώρες πριν από την εκκίνηση των δύο αγώνων υπεραποστάσεων της διοργάνωσης στην Ψάθα οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση με τα τελευταία νέα και τις συμμετοχές. Διαβάστε αναλυτικά:

“Απίστευτα ρεκόρ συμμετοχής στον 11ο αγώνα 100 χλμ. και στον 5ο αγώνα 50 χλμ. στην παραλία Ψάθα-Αλεποχωρίου που διοργανώνει ο ΑΠΣ  ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ.

Με την απίστευτη μέχρι πριν λίγα χρόνια συμμετοχή συνολικά 302 δρομέων θα διεξαχθούν οι δυο πανελλήνιοι αγώνες υπεραπόστασης 50 χλμ (στην μνήμη Αλέξανδρου  Θεοφανίδη) και 100χλμ στην παραλία Ψάθας –Αλεποχωρι το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015.

Σπάζοντας –συντρίβοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ εγγραφών (το προηγούμενο ήταν  από πέρυσι 255) και ξεπερνώντας το ψυχολογικό όριο των 300.

Οι δυο αγώνες κατέδειξαν για μια ακόμη χρονιά την ανοδική εκθετική αύξηση του αριθμού  των δρομέων υπεραποστάσεων στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια σημειωτέον ότι τόσο στα 100 χλμ. είχαμε ρεκόρ συμμετοχών 135 εγγεγραμμένοι (έναντι 117 πέρυσι) όσο και στα 50 χλμ με 168 (έναντι 138 πέρυσι) αλλά  και την συμμετοχή των γυναικών κύρια στα 50 χλμ με18 συμμετοχές  και στα 100 χλμ.  οι συμμετέχουσες είναι 6 με σύνολο 24 γυναίκες.

Ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ Αττικής ευχαριστεί δημόσια όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες συναδέλφους και τους υπόσχεται ότι θα πράξη ότι το καλύτερο για την ορθή διεξαγωγή του αγώνα σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της IAAFIAU  στην πιστοποιημένη από το 2013 διαδρομή από την Ψάθα προς το Αλεποχώρι.

Ευχαριστεί τους δεκάδες εθελοντές, τους κριτές, την εταιρεία χρονομέτρησης τους χορηγούς και τους δήμους Μεγάρων και Μάνδρα – Ειδυλλίας για την συμπαράσταση τους .με αναλυτικό δελτίο τύπου θα τους αναφέρει μετά τον αγώνα και τα τελικά αποτελέσματα.

Ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής καλή κάθε συνάδελφο να έρθει κάποια στιγμή της Ημέρας του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου και να χειροκροτήσει την προσπάθεια την αθλητών εύχεται κάθε επιτυχία σε κάθε αθλητή/τρια για καλό και υγιή τερματισμό, τα αναλυτικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε όλους τους δρομικά sites λίγες ώρες μετά το τέλος και των 2 αγώνων με αναλυτικά περάσματα ανά 10χλμ.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
RUN TOGETHER Athens 2022: Τρέχουμε σε ζευγάρια για καλό σκοπό
Το πιο fun run επιστρέφει για 7η φορά στο ΟΑΚΑ!
Ένας Κενυάτης διέλυσε το συναγωνισμό στο Sierre Zinal
Νέο ρεκόρ διαδρομής από τον 33χρονο Κενυάτη Mark Kangogo
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο