Το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Share

Στις 15 Φεβρουαρίου 2015 η ομάδα δρομέων «ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» διοργανώνει αγώνα δρόμου 4.500 μ στον Αγ.Γεώργιο στα Σεργιανά Τυλίσου του Δήμου Μαλεβιζίου. Η διαδρομή του αγώνα είναι χωμάτινη μέσα από πλατάνια, ελιές και πορτοκαλιές. Η εκκίνηση του αγώνα για μικρούς και μεγάλους θα γίνει στις 11:30 π.μ. και θα ακολουθήσει κέρασμα από τα μέλη της ομάδας και κοπή πίτας. Θα δοθούν αρκετά δώρα στους συμμετέχοντες και όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει οικονομικά τον Πανελλήνιο Σύλλογο «ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Επισημαίνουμε ότι την προηγούμενη  ημέρα του αγώνα είναι η παγκόσμια ημέρα για τις συγγενείς καρδιοπάθειες!
Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους τους δρομείς και τους φίλους που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Λίγα λόγια για την ομάδα δρομέων «Καρδιά Παιδιού»
Η ομάδα δρομέων «Καρδιά Παιδιού» δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2014 και μέχρι σήμερα απαρτίζεται με 13 δρομείς. Η ιδέα δημιουργίας της ξεκίνησε από τον πρώτο δρομέα, που από το 2013 τρέχει για την Καρδιά του Παιδιού μετά από εγχείριση για συγγενή καρδιοπάθεια σε πολλούς αγώνες (ακόμα και μαραθώνιο) με σκοπό να δώσει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλα τα παιδιά που γεννιούνται με παρόμοιο πρόβλημα και στους γονείς τους. Σύντομα ακολούθησαν οι υπόλοιποι δρομείς οι οποίοι στηρίξουν τους σκοπούς του συλλόγου και τους κάνουν γνωστούς συμμετέχοντας σε αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών και τρόπους πως μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.kardiapaidiou.gr, και στα τηλ.: 210 3218488 & 210 3253876, [email protected]

[!%ARTICLE_MODULE_ID:407:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο